Aivan upea sää tänään oli :D Aurinkoinen ja juuri sopivasti pakkastakin. Ei ollenkaan liian kylmä :) Aamu meni minulla heräillessä, mutta lähdettiin sitten puolenpäivän jälkeen kauppaan kävelemään. Ensin pyörähdettiin Raviradan kautta juoksuttamassa koiria :) Nyt oli kameralle otollinen sääkin ja pari räpsäystä tuli otettua. Ihmeen onnistuneita otoksia!

Yhtään suoraa ohitusta ei tällä kertaa tullut, mutta kyllä koiria siellä täällä vilahteli ja se olikin hyvä juttu ;) Nepo ei ollut juuri milläänsäkään muista koirista. Pari kertaa heitti hyrrää, mutta tasaantui nopeasti kun toista koiraa ei enää näkynyt :)

Kaupassa ei kauaan mennytkään ja koirat odotti nätisti ulkona - lukuunottamatta Nepoa, joka nosti vaihteen vuoksi älämölön siitä, että joutui tolppaan kiinni... Kaupasta tultua "ilo oli rajaton" herralla. Pomppi niin ettei housuissaan meinannut pysyä ;D Piti ihan topakkana olla, että sai Nepon pysymään hetken aloillaan :)

Paluumatka menikin nopeasti. Kämpille päästyä laitoinkin sitten heti pöperöt koirille tulemaan. Eli olisi tarkoitus Nepon kanssa ainakin siirtyä ns. kotiruokintaan :) Ei olla vielä kovin paljon tähän ruokintatapaan perehdytty taikka aineksia hankittu, mutta sunnuntaista on tulossa meille "maksapäivä" eli ruokana on vihannesten ja riisin lisäksi maksaa :) Pitäisi lihavarasto vain saada uudelleen täytettyä, jotta voisin pyöräyttää tuon ruokinnan kunnolla käyntiin ;D

Nepo kyylää nyt jäähtymässä olevaa riisiä ja vihanneksi ihan innoissaan. Jonottaa jo valmiina tuossa, vaikka ruokaa ei vielä moneen tuntiin tulekaan :D

Nata kävi tänään epävirallisissa tokokisoissa ja hyvin oli mennyt! Onnitteluni myös tätä netin kautta ;D