Nyt ollaan sitten ihan kiitettävästi saatu ohituksia tehtyä tässä loppu viikosta! :) Ja vain muro-osa niistä on mennyt huonosti, mutta ei mitään käsille tuloa ole tapahtunut. Nepon olen noissa huonoissa ohituksissa vain raahannut mukana ja ohituksen oltua ohi laittanut istumaan + vahvistanut kontaktia.

Parina päivänä ollaan käyty reilu tunti lenkkeilemässä Natan kanssa :) Lenkkiseura onkin ollut tarpeeseen ;D Toivottavasti nämä ekstemporelenkit vielä jatkuvat ;)

Tänään käytiin koululla mutkat, oikeastaan vietimme siellä mukavan loppupäivän. Kävin visitoimassa kavereita, jonka aikaa Nepo kökötti häkissä. Välillä käytiin puolitoistatuntia yhdessä treenailemassa. Kiva saada uutta treeniseuraa! :)

Pyörän kanssa Nepo kulki oikein hyvin, vaikkakin se meinaa aina lähteä vetämään kaulapannan kanssa. Tullessa annoin sen parissa kohtaa juosta irti mukana ja hyvin se matkassa pysyi. Kokeilin ihan huvikseen, miten Nepo reagoi pyörän kanssa "täällä"-käskyyn. Nepo tuli nätisti pyörän oikealle puolelle jolkottelemaan, mutta tosin lähti siitä sitten etenemään ennen vapautusta, koska sen oma vauhti ei passannut pyörän vauhdin kanssa. Mutta tärkeintä on, että koira reagoi välittömästi käskyyn ja tuli luokse liikkui pyörä tai ei.

Kämpillä huomasin, että Nepon molemmista etutassuista on anturat rikki... Tyypillistä meille :P Joka vuosi sama homma -___-