Jep. Kunhan näiltä valmistumisenjälkeisiltä kiireiltäni ehdin, siivoilen blogin sekä sivujen ulkoasun uuteen uskoon. On ollut kamalaa haipakkaa tässä ja nytkin olen reissun päällä ;) Ilman koiria tosin tällä kertaa. Niisk.

Nijin luoksetulo-ongelmasta: Neidin korvat ovat kasvaneet päähän jämerämmin, eikä tuon edellisen merkinnän jälkeen ole korvattomuutta ollut. Niji jopa jää ovesta ulos päästyään odottamaan minua, eikä säntää Nepon perään! O.O Taisi neidin mieli järkkyä, kun mamma meinasi jättää. Nijille on alkanut tulla tuon häätöjupakan jälkeen vähän Nepomaisia piirteitä siinä mielessä, että roikkuu enemmän minun matkassa. Tulee samaan huoneeseen, kun aiemmin on oltu niin itsenäistä, että on pitänyt jäädä toiseen huoneeseen. Seuraaminen huoneesta toiseen tosin ei ole minusta hyvä asia, mutta kiva, että pitää silmällä edes jonkin verran. Toki Niji touhuaa itsekseenkin kuten normaalisti. Hyvin mahdollista, että neiti keksii vielä jotain, mutta onneksi olen varautunut ;D

Laskin tässä, että avoimen eka koe on kahden viikon päästä! O.O Saapi nähdä. Tähän mennessä homma on luistanut suht jouhevasti. Ykköstulos on tavoitteena, mutta katsellaan, mitä tapahtuu. Seuraavat avoimen tokoilut on suunnitteilla vasta myöhemmin syksyllä.