No niin. Nyt on iltasuunnitelmat jo hoideltu, kun satuin hieman aikaisemmin pääsemään töistä :)

Ensin, tallasin Nijille pienen jäljen (suora, käännös oikeaan, suora, jossa 3x filmipurkki, käännös vasempaan, lyhyt suora ja päädyssä esine). Pituutta jäljellä ei ollut kyllä nimeksikään. Vajaa 100 m. Alku hieman hutilointia, ekan kulman yli, mutta tarkensi sitten. Ilmaisi esineet hyvin (pätkä jäljeltä) ja jäljesti 2. ja 3. esineen välin suht kivasti, muttei mitään verrattuna edellistä edeltäneeseen jälkeen. Siinä oli sitä jotain potkua. Tältä jäljeltä se puuttui taas. Jälkipellotkin ovat nyt reilun metrin mittaisessa heinässä, joten ei kamalasti niillä jäljestellä. Tosin tämä jälki kääntyi pellolle (näkyy videolla vasemmalla). Niji loikkasi ihmeellisesti heinikkoon ja sukelsi jäljen loppuun. Vika esine oli vaikea, koska se oli hukkunut jonnekin heinikkoon. Löytyi kuitekin, kun jarrutin liinalla neidin matkaa. Namitonta oli tosiaan siellä täällä 3-6 askeleen pätkissä. Jospa pian peltojen vuokraaja kävisi heinät niittelemässä. Voisi alkaa taas jälkeilemään säännöllisemmin.

Pikakoulutin siskon liikkuriksi ja otin Nijin kanssa kisamaisesti avoimen liikkeet läpi.

Paikalla makaaminen
Aikaa en tiedä, mutta reilu pari minuuttia ainakin. Ei mitään ongelmaa. Niji makasi skarppina, mutta oli vilkuillut hieman ympäristöään. Rauhallinen ja varma. Toivottavasti näin jatkossakin.

Seuraaminen
Kaavio oli pitkä, sillä liikkurilla oli ongelmia kaavion lukemisessa ;D Seuraaminen vanhaa tuttua Nijiä. Ihme pompun teki pysähdyksessä, kun oltiin nurmikolla. Veikkaisin, että joku mäkäräinen tms. eksyi pöksyvilloihin ;)

Liikkeestä maahan
Suht nopea, jee! :D Seuraaminen kivaa, eikä paluu taakse tuottanut ongelmaa.

Luoksetulo
Tähän olen niin äärimmäisen tyytyväinen! Niji pysähtyi nopeasti, kesti paikoillaan pitkän tovin, kunnes liikkuri antoi luvan kutsua koiran luokse. Ei hitsi, mikä ipana! Eteenistuminen hieno :)

Liikkeestä seisominen
Tattadataadadaa! Ei pitäisi mennä sanomaan, että jokin liike menee hyvin.. Niji nimittäin sekoitti maahanmenoon!?! Kerrattiin, kunnes alkoi taas sujua. Sen jälkeen ok.

Noutaminen
Ensinnäkin: Kapulan heittäjälle reeniä. Heitin todella vinoon, mutta otin kuitenkin sen. Hienosti meni. Hieman takeltelua kapulalle mentäessä, koska matkan varrella sattui olemaan pieni valkoinen juttu (en tiedä mikä) ja se piti nuuskaista. Palautus ok.

Kaukot
Hyvät. Saisivat olla hieman rivakammat. Ei välittänyt liikkuristakaan mitään :)

Estehyppy
Ihan jees. Hieman säpäkkyyttä kaipaisi istumiseen. Sivulle tulo vino.

Tällaista tällä kertaa :) Palaillaan astialle.