Paluu Kannukseen. Siinä se lyhyesti ja ytimekkäästi ;D "Arki" pyörähtää taas käyntiin kouluhommien sekä, ikävä kyllä, myös netin äärelle. Lomalla en juuri koneella ollut, eikä edes vieroitusoireita iskenyt O.o Tultiin kavereiden kanssa siihen tulokseen, ettei täällä Kannuksessa yksinkertaisesti mitään muuta tekemistä ole kuin töllötellä telkkaria tai surffailla netissä kouluhommien ja koirien lisäksi.

Ensi keväästä paljastan sen verran, että muutan koti-Kuhmoon helmikuun puolessa välissä ja käyn sieltä käsin Sotkamossa työharjoittelussa. Sitten maaliskuun alkupuolella tulen takaisin Kannukseen hoitamaan YO-velvollisuudet ja muutan pysyvästi pois Kannuksesta maaliskuun viimeinen päivä, jolloin olisi tarkoitus kämpän avaimet luovuttaa pois. Asun kevään ja kesän kotikotona ja suoritan edelleen Sotkamossa työharjoitteluani aina toukokuun puoleenväliin saakka, johon mennessä toivon mukaan saan kaikki tunnit täyteen :)

Siinäpä se ensi kevät hujahtaakin! Mahdollisesti haen opiskelemaan ammattikorkeaan, mutta ei mitään sataprosenttisen varmaa sekään ole. Tarkoitus olisi hakea toinen ammatti, jonka aikana voi sitten painottua täysillä koirien kanssa harrastamiseen ihan uudelta kantilta. Koira-alalle minulla on suunnitelmia, jotka odottavat toteutumistaan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa ;) Sitä ennen hankitaan kokemusta. Tarkoitus on kouluttautua lisää erilaisten kurssien ja luentojen merkeissä sekä totta kai hakea sitä kisa- sekä kouluttajakokemusta :)

Jees. Me painutaan nyt unten maille!