Ajattelinpa tässä vähän koota yhteen miten meidän tavoitteet tänä vuonna ovat pitäneet. Ollaanhan jo ylitetty puoliväli ;D

Nepon tavoitteet -07

BH-koe
Tuskin tullaan menemään, ellei sitten todella tule päähänpistoa sekä parannusta paikallaoloon + kaupunkikäytökseen. Pitäisihän edes tämä saada pojalle, mutta katsotaan miltä syksy näyttää kun palataan taas koirien ilmoille. Niji on vaikuttanut hirmuisesti pojan käytökseen, joten ehkä toivoa vielä on ;) Poistin tämän kuitenkin meidän listaltamme vielä toistaiseksi.

Tokokoe/kokeita
Eipä varmaan näihin ainakaan olla menossa. Jotenkin enemmän on tavoitteena päästä kisaamaan tuonne pk-puolelle Neponkin kanssa, joten BH menee näiden edelle.

Haun ilmaisu
Vielä ollaan samassa vaiheessa kuin keväälläkin eli edistystä ei olla saatu aikaiseksi. Syksyllä toivon mukaan päästään taas porukalla treenaamaan ja samalla ilmaisua jatkamaan :)

Jäljelle esineet
Kunhan jälkipelloille (tai lähinnä metsiin) Nepon kanssa taas palaan, niin eiköhän me jatketa esineiden kanssa samaan malliin. Jälki on ollut Nepon kohdalla hieman "jäissä" näin kesäaikaan...

Esineruudun luovutukset
Luovutusta ollaan harjoiteltu aika paljon kun nyt muistelee, muttei itse esineruudun yhteydessä. Olen haetuttanut Nepolla erilaisia esineitä pitkin kesää ja ottanut luovutuksia siinä samalla. Eli kohti parempaa ollaan menossa! :D

Agility
Tässä on oikeastaan vain ohjaajalla parannettavaa, koira kyllä osaa keppejä ja keinua lukuunottamatta ;)

Nijin tavoitteet vuodelle -07

Tokon alokasluokan liikkeet
Pikkuhiljaa näitä petrataan ja kootaan. Eniten meillä on edistymisen varaa seuraamisessa, mutta eiköhän sitä nyt aleta reenailemaan, kun syksy lähestyy :) Paikallaoloa ollaan aloiteltu ja se sujuu neidillä hienosti. Sivulletulossa vielä treenattavaa. Tämän osalta pysytään mahdollisesti tavoitteessa ;D

BH-kokeen tottelevaisuus
Seuraaminen tässäkin sekä pitkä paikallaolo tökkivät osat. Tämä on tämän vuoden puolelle omasta mielestä ehkä hieman liikaa vaadittu(?). Mutta en mene vielä sanomaan mitään varmaksi :)

Jälki pitkäksi, mutkia/kulmia
Ainakin pituutta ja mutkia tullaan lisäämään. Kulmat jätetään vielä toistaiseksi haaveista. Riippu ihan miten paljon päästään tässä syksyn aikana treenaamaan jälkeä kun jälkimaastot ovat pitkän matkan päässä.

Hakuilun alkeita
Ollaan otettu hakuilua jonkin verran leikin varjolla sekä ihan "treenaamalla". Alkeet ovat aina alkeita, joten tämä ei sen kummempi tavoite ole. Toivon mukaan päästään hakuilemaan hieman useammin syksyn/talven aikana.

Esineruudun alkeita
Näitäkin ollaan otettu. Lähinnä olen haetuttanut Nijillä erilaisia esineitä. Luovutuksiakin sekä esineen pitämistä suussa ollaan treenailtu aina leikkien lomassa. Tämäkin tavoite siis hoidossa :)

Agilityesteisiin tutustumista
Tätäkin ollaan tehty eli hoidossa ;)