Pienenä yllätyksenä meille oli järjestetty leikkimielinen agilitykilpailu ykkösten kanssa. Reilua sinäänsä, että me jouduttiin kilpaileviin vaikkei ikinä olla kisoissa käytykään ;D Rata oli meille muutenkin ihan tarpeeksi vaikea... Keppejä junnasin ainakin neljäkertaa, sillä halusin niiden menevän oikein tuli mitä tuli.

Rata oli sinäänsä ihan yksinkertainen M:n mallinen, mutta puomin päässä odottavaan putkeen pitikin ohjata juuri siihen päinvastaiseen suuaukkoon, eikä puomin edessä olevaan. Tähän saakka kaikki menikin hyvin (putki oli viides este), mutta kun saavuimme kepeille, niin johan virheitä sateli.. Ensin koira meni väärästä välistä, sitten Nepo jätti pujottelematta kaksi viimeistä väliä ja kolmannella kerralla taisi taas ohittaa jonkun välin kunnes lopulta kepitkin saatiin sujumaan hyvin. Rengas ja hyppy menivät hyvin kunnes ohjaajalle tuli hätä ja hoppu. Jätin koiran taakse jolloin en sen menoa nähnyt. Nepo meni A:n ohitse. A meni kuitenkin lopulta paremmin kuin oletin. Seuraavat kolme estettä (pituus, muuri ja hyppy) menivät hyvin ja sitten tuli rakas ihanainen keinu, jota emme kunnolla edes osaa... Hyvää oli, että koira otti keinulta kontaktit, mutta se rysäytti sen alas, josta saimme viitosen lisää ihanaan pistesaldoomme 8) Kaksi vimeistä hyppyä meni vahingossa oikein... Ei tainnut koira edes kuunnella viimeiselle hypylle mennessään xD

Sijoituksemme oli siis 4/6 30 virhepisteen kera + yli 60 sek ajalla.

Aluksi en ajatellut osallistuvani hommaan, sillä yleisönä oli paljon pikkulapsia, joista osa oli pukeentunut eläinasuihin. Liikaa jännitin radalta karkaamistamme, jota ei kuitenkaan edes tapahtunut. A:n ohi sujahdettuaan koira kävi pienen kierroksen, mutta oli selvästi palaamassa luokse, eikä edes kaavaillut pois lähtemistä. Huomioikaa myös, että Nepon inhokki koirat oli piilossa, eikä kehän laidalla tainnut edes olla kuin pari hassua koiraa, joista puolet Nepo tietää. Pitäisi varmaan silti uskaltautua enemmän agilitaamaan tuon kanssa kun kerran noin hyvin jaksoi keskittyä :)

Ei tämä nyt varsinaisesti mikään möllikisa ollut, mutta laitoinpahan kuitenkin, että olisi jotain kivaa tällä tulos-sivullakin Nepon osalta ;D Lisäilen nämä sitten kotisivuillekin jossain välissä.

Tuomarina toimi Sari Kokko.