Voihan nenä :D Käytiin Enossa sittenkin tokoilemassa, vaikka edellisen kokeen jälkeen tuli sellainen hetkellinen masis kaiken muun painaessa päälle. Onneksi käytiin, sillä nyt on taas aivan uudenlaista puhtia tekemisessä :) Niji nimittäin teki hienosti, mutta ohjaaja ei ollut ajantasalla säännöistä (eikä kyllä järkikään leikannut siinä jännittäessä...)

Tällä kertaa arpaonni oli ollut myötä ja päästiin kehään vasta toiseksi viimeisinä :) Paikallaolot oli jaettu kahteen osaan (kamala rankkasade pieksi kentän aivan järkyttäväksi lammikoksi ja jouduimme hetken odottamaan sateen laantumista. Lopulta aurinko rupesikiin paistamaan.) ja me oltiin vikassa ryhmässä. Joku haju veti neidin nokkaa puoleensa, mutta itse paikallaolo oli upea (piilosta näki koiran..)! Joten 10 siitä napsahti ;)

Yksilösuorituksia kehään päästiin tekemään oletettua aikaisemmin edellisen koiran keskeyttäessä suorituksensa. Minä olin paiseessa ja hieman hätäillen kehään mentiin. Seuraaminen alkoi kivasti, mutta väljeni juoksuosuudessa ja eka käännös jotain kamalaa omaan silmään. Onnistuin jotenkin ihmeellä kasaamaan omat ajatukset ja kaivamaan sen keskittymisen jostain ja johan alkoi seuraaminen taas toimia, kuten aina :) Seuraamisesta alkuhaahuilusta huolimatta 9.

Liikkeestä maahanmenossa pientä nuuskimista, mutta muuten ok 9. Nuuskuttelu selkeästi epävarmuutta, koska teki sitä vain mennessään maahan (jännitys).

Luoksetulossa annoin jälkeenpäin ajateltuna hirveän jäykän ja lyhyen merkin, johon Niji reakoi, mutta epäröi kuitenkin pysähtyä, joten tuli läpi. Tästä siis 5. Mutta se keskittyi liikkeeseen!! :) Kyllä se vielä pysähtyykin käsimerkillä. Turha lähteä muuttamaan :)

Seisominen taattua Nijiä, joten 10 sieltä napsahti ;)

Noutaminen superhieno lukuunottamatta ennakointia sivulle, 9,5!! :D

Kauko-ohjaus.. Voi kämmi sentään! Minä tohelo menin tekemään mokan, joka lähinnä huvitti. Eka istuminen super, samoin maahan, mutta seuraavassa istumisessa vilkaisi yleisöä, eikä noussut. Mitäs tekee ohjaaja? Jättää antamatta toisen käskyn! Pahvi :D Tästä siis mahdollisen 9:sin sijasta 5..... Liikkurikin piti hirveän pitkään sitä istu-merkkiä esillä, kun odotti sitä toista käskyä. Tuomari sitten vaan ihmetteli mulle, että miksen antanut toista käskyä. Ööh.. Mulla on vissiin iskostu tuosta luoksarista mieleen se, että älä anna toista käskyä xD

Estehyppy samaa ohjaajan töppäily-linjaa. Annoin istu-käskyn hyvin epämääräisesti ja aikaisin, joten koira ei ehtinyt reagoida, enkä sitten antanut toista käskyä taaskaan :'D Niji palasikin sitten kiertämällä esteen. Voi kökkölöö! Tästä 0 ;)

Kokonaisvaikutus 8,5 enkä muista pätkääkään, mitä tuomari sanoi :'D Mun möhläyksiä taisi ihmetellä.. ;D

Vaikka pisteellisesti tämä koe meni edellistä huonommin, olen silti hypertyytyväinen, että lähdettiin :) Saatiin jännitys minulta laukeamaan ja Niji kivaan vireeseen, vaikkei ihan täyttä Nijiä eilen nähtykään ;) Sijoituttiin pistesaaliimme kanssa, joka oli siis AVO2 143,5, jopa toiseksi ja saatiin kiva pysti xD

Kunhan saan muuttoruljanssin ohitse, niin aletaan käymään Sotkamon puolella ihan säännöllisesti häiriössä treenaamassa ja katsellaan sitten seuraavia kisoja yksi kerrallaan :) Eiköhän me vielä ykköstä yritetä tälle vuodelle ja loput sitten vaikka ensi vuonna.