Eilen ei päästy vielä eläinlääkäriin, mutta koska Nepo ei ole mennyt huonompaan (voiko tästä huonommaksi edes mennä?) suuntaan, päätimme siirtää aikaa tälle päivälle. Eläinlääkäriäkin joudutaan tässä välissä vaihtamaan, sillä valitettavasti kukaan ei oikein voi asialle mitään tehdä... Tarvitaan jo laitteistoa syyn selvittämiseksi :( Kun todellakaan ei ole varmaa se, missä mahdollinen esine sijaitsee... Tälle päivälle kello kahdeksi on siis aika eläinlääkärille. Katsotaan, selviääkö vaiva...

Itse potilas on edelleen väsynyt ja välillä herää läähättelemään voimakkaasti. Perässä kulkee aina mahdollisuuksien mukaan, mutta usein jää kuitenkin makaamaan paikalleen. Eilen illalla annoin 20 ml parafiiniöljyä, eikä sitä ole kuulunut vieläkään :( Tänä aamuna ei ruoka maistunut ollenkaan, vaikka tarjosin herkkukanaa kera riisin. Eilen suostui syömään pariin kertaan muutaman, onnettoman haukun. Vettä Nepo on kuitenkin käynyt juomassa pari kertaa omatoimisesti, mutta kovin heikkokuntoiselta se vaikuttaa.

Niji ei tahdo ymmärtää, että "isoveikka" on kipeä... Koittaa saada toista leikkimään ja toisinaan Nepo hieman piristyykin lirkuttelemaan tytölle.

Kumpa tämä piinaava odottelu jo loppuisi... :(