Laadin Nijille treenisuunnitelmia viimeinkin! :D Tokoinnostus alkaa pikkuhiljaa taas nostella päätään, kun on parit möllit mahdollisesti tässä heinäkuun aikana :) Nouto ja luoksarin stoppi ovat avoimen liikkeistä ne epävarmimmat, joten niiden parissa pyöritään samalla muistellen muita liikkeitä sekä aloitellen pohjustamaan voittajan juttuja. Päivällä töissä tuli mieleen se tosi asia, että voittaja on vain yhden ykkösen päässä! Toki kerätään avoimesta koularin verran kisakokemusta, mutta on hyvä alkaa pohjustamaan muutamia liikkeitä jo tässä vaiheessa (toisten koirat tosin osaa vissiin tämän ikäisen kanssa jo kaikki EVL:n liikkeen? ;P ). Tunnari, ruutu sekä metalli- ja hyppynouto on reenikuvioissa mukana avoimen liikkeiden lisäksi. Niin, ja kaukot, joissa kaikki vaihdot sujuu lähietäisyydellä (noin metrin päässä koirasta) kivasti. Ripeitä sekä askellusta näkyy äärimmäisen harvoin. Peruuttaminen istumaan on ollut vaikeaa, mutta Niji on oppinut senkin! :D Juoksujen jälkeen neidistä on tullut myös ahneempi ruokaa kohtaan, joten niin ruokaa että saalista kohtaan on tapahtunut pieni motivaationnousu. Jes!

Tänään ja eilen reenailin luoksarinstopin, kaukojen (sisällä voi-vaihtoja, ulkona avoin 10 metrin välimatkalla), noudon sekä estehypyn kanssa. Naksutin oli mukana kuvioissa ja hommaan on alkanut tulla pientä jytyä. Tosin kotipihalla reenasin, mutta kuitenkin :)

Kuten joku tarkkasilmäinen on saattanut huomatakin, on kalenteriin tupsahtanut ohjelmaa taas ihan kiitettävästi. Möllien jälkeen olisi virallinen avoimen debyytti 9.8. Kajaanissa ja sen jälkeen pitäisi katsella pari muuta koetta. Vara on valita ainakin :)