Niji kävi siis toisen kerran kehässä pyörähtämässä hieman "virallisemmin". Tosin tällä kertaa pettymys oli aikas karvas, vaikken näyttelyitä vakavasti otakaan. Meitä ei edes sijoitettu, koska tuomarin mukaan koira esitettiin erittäin huonokuntoisena :O

Niji käyttäytyi hienosti ja esiintyi mallikkaasti. Ja sitähän me lähdettiinkin tuonne harjoittelemaan :) Olisi kuitenkin ollut "ihan kiva" saada arvosteluun vähän enemmän esimerkiksi koiran liikkeistä ym. Mutta minkäs teet. Meidän arviointi näyttää tällä kertaa siis tältä:

"The dog has been shown in very bad condition, all the bones can be felt. Expression of the head is not correct. Eyeshape is too round. She has a good neck. Feet showed be much rounder. The coat is not in good condition. No placement because of the condition of this dog."

Vapaasti suomennettu versio huonoille enkun taitajille ;)
"Koira esitetään erittäin huonossa kunnossa, kaikki luut voi tuntea. Pään ilme ei ole oikea. Silmät ovat liian pyöreät. Hänellä on hyvä kaula (!). Tassujen tulisi olla pyöreämmät. Turkki ei ole hyvässä kunnossa (?!). Ei palkintosijaa koiran huonon kunnon vuoksi."

Olimme siis pentuluokassa, eikä sijoitusta irronnut, kuten arvostelusta käy ilmi.

Suurimmat pettymyksen tuulet on jo karistettu, joten käännetään nokka kohti uusia koitoksia! :)