Paikka: Koulun hiekkakenttä
Sää: pilvinen/räntäsade
Häiriöt: Kolme tuntematonta koiraa

Toko

Seuraaminen: Tätä otettiin paljon. Aluksi kontakti hieman hukassa, mutta parani aika nopeasti ja loppu ajan pysyi lähes koko ajan. Seurautin vähän miten sattuu muiden koirien ympärillä aina tilanteen mukaan.

Liikkeestä seisominen: Otin kaksi kertaa, palkka takana. Meni todella kivasti :)

Maahanmenoja: Nopeutta uudella käskyllä harjoiteltiin taas. Sujuu oikein hyvin.

Luoksetulo: Eteenistumista. Sujui hyvin.

Edelliset liikkeet tein silloin kun muitakin pyöri kentällä ja aikaa noihin kului ~20 min. Nepo oli oikein innoissaan, vaikka välillä mieli vähän olisikin tehnyt mennä katselemaan toisia. Kiellosta koira kuitenkin lopetti muiden kyyläämisen. Olen oikein tyytyväinen n___n

Otettiin sitten ihan aloluokan liikkeet, joista seuraavaa:

Luoksepäästävyys: Kolme "tuttavaa" tekivät jokainen vuorollaan luoksepäästävyyden meille. Nepolla on kova hinku päästä ensimmäisenä nuuskimaan tulijat, mutta laitoin sen aina uudestaan istumaan maahan. Viimoinen sujui jo ihan kivasti :)

Ryhmäpaikallaolo: Nepo oli kahden koiran välissä (yhteensä neljä paikallaolossa) ja alku sujui oikein hyvin. Mutta neljäs koira vähän urrasi Nepolle ja tämä tietenkin alkoi nousemaan. Menin laittamaan sen takaisin ja yhden kerran oli lähdössä toisen luokse, mutta jäi paikoilleen käskystä. Lopetin onnistuneeseen makuullaoloon.

Seuraaminen taluttimetta: Otin nyt vain taluttimetta seuraamisen ja se sujui hyvin lukuunottamatta pysähdyksiä, joissa koira vähän jäi kuukkailemaan, mutta istui kuitenkin.

Liikkeestä maahanmeno: Muuten ok, mutta hidas. Käytin tässä vielä vanhaa käskyä.

Luoksetulo: Muuten erittäin täydellinen, tuli todella vauhdikkaasti ja pysähtyi täydellisesti eteen törmäämättä(!), mutta tuli hieman vinoon.

Liikkeestä seisominen: Muuten hyvä, mutta hidas tämäkin. Otti pari askelta.

Meiltä jäi siis ottamatta estehyppy ja seuraaminen taluttimen kanssa. Paikallaoloon olen erityisen tyytyväinen. Nepolle aivan vieraita treenikavereita ja poika pysyi mahdottoman hyvin paikoillaan siihen nähden.