Lähinnä keskityin Nijin ongelmakohtiin, mutta myös Nepo pääsi touhuamaan ;)

Nijin kanssa aloitin jäävistä, jotka alkoivat taas arpomisella. Kävin laittamassa koiran aina siihen asentoon, johon sen pitikin mennä. Toimi. Niji teki ensin hieman epäröiden sitä, mitä käskin sen tehdä, mutta kun palkkasin oikeasta, alkoi touhuun tulla varmuutta ja vauhtia. Loput kymmenen meni ilman arpomisia + reippaalla vauhdilla.

Tähän väliin Nepon kanssa luoksetuloja pysähdyksen kera. Eip ongelmaa. Nepo osaa tämän hyvin. Tein myös kaukoja, joissa ei malta pysyä paikoillaan, sekä seuraamisia. Lähinnä askeleen mittaisia suuntaan jos toiseenkin. Nepo oli kivasti mukana ja edisti erittäin vähän alussa. Loppua kohden paransi :)

Hieman myöhemmin leikin Nijin kanssa ja tein tavallaan ohjattua noutoa kahden narulelun kanssa. Hienosti neiti sisäisti jutun :D Aloitin siis sillä, että nakkasin kaksi lelua vähän reilun metrin etäisyydelle toisistaan ja koira seisomaan eteen. Siitä sitten käsimerkki ja suunta+tuo. Lopulta pelkkä käsimerkki ja suunta. En tiedä onko tämä paras mahdollinen tapa opettaa, mutta ainakin tuntui toimivan. Katsotaan sitten myöhemmin, miten oikeasti menee. Otin samalla noutokapulan pitämistä sekä lelujen kanssa luovutusasentoa istuen edessä.

Seuraavan tuokion aikana keskityttiin luoksetulon suoruuteen. Ei ongelmaa. Matka vaihteli 1-6 metriin. Tein myös eteenistumisista sivulletuloa. Luonnistui hyvin. Toivottavasti tämä suunta jatkuu ;)

Huomenna on tarkoitus mennä katsastamaan liikkeet koemaisesti hallille.