Tänään tuli aamupäivä sekä osa iltapäivästä vietettyä tokokisojen merkeissä. Paljon oli kavereita kisailemassa ja tuloksetkin oli hienoja! :) Spesiaali onnittelut Säteelle ja Sepelle, jotka vetivät alokkaasta 199 pistettä voittaen luokkansa sekä ansaiten kunniapalkinnon! Kyllä ne Ässät vaan osaa ;)

Tietenkään ei pidä unohtaa muita ykkösen saaneita! :D Alokkaasta tupsahti myös Eijalle ja Nuppu-sheltille ykköstulos ja avoimessakin loistettiin ;) Onnea vielä Minnalle ja Tuituille hienosta pistesaldosta avoimessa: 181,5 -> TK2! :D Vakiovoittajat, kuten tämä samainen tuomari totesi toisissa kisoissa ;)

Niji rellesti koko päivän mukana. Katseli kehänlaidalla muiden menoa sekä pummi ihmisiltä nameja. Myös rapsutuksia sateli ja leikkikavereitakin löytyi niin neli- kuin kaksijalkaisista ;) Erityisen parasta taisi Nijin mielestä olla Nitan sylissä istuminen sekä Minnan käden tappaminen ;D Ihan selvä IPO-koira tuosta tulee ;)

Positiivista oli se, että Niji makoili rauhassa aina välillä :) Katseli vain menoa ja meininkiä. Jossain vaiheessa alkoi neitiä kyrsiä tekemättä oleminen, eikä paikallaan meinattu malttaa olla ollenkaan. Pientä seuraamista harjoiteltiin nyt kun häiriönä oli täysin vieraita koiria. Hyvin Niji seuraili, eikä välittänyt tuon taivaallista muista koirista. Tammikuussa olisi meidän koitos tuossa samaisessa hallissa! O.O Huih!

Nepoa odottaa pitkä lenkki illalla. Ajattelin myös uppoutua molempien kanssa tokon saloihin vielä jossain vaiheessa ;)

Ps. Ulkoasu vaihtui taas. En pitänyt edellisestä, koska tekstit oli niin ahtaasti keskellä :P