Käytin tänään koirat erikseen pyöräilemässä. Nijin kanssa pyörähdettiin koululla tekemässä pienet viriketokoilut ja Nepon kanssa hömppäiltiin pihassa kepin kanssa jotain pientä (seuraamista ja kaukoja). Nepon kanssa touhutessa ei mitään erikoista. Kivalta näytti ja seuraaminen on aivan unelmaa! :)

Koulun metsät olivat aivan loistavassa jälkikunnossa, joten polkaisin neidille jäljen heti alkuunsa. Kirjoitan itse jäljen ajosta toiseen viestiin. Jälki ajettiin tokoilujen jälkeen.

Tein sivullaoloa ja -tuloa eri kulmista. Niji on oppinut käyttämään peppuaan tehokkaasti. Ollaan tehty tätä ruokakupilla ja peppu heitetään nopeasti oikeaan paikkaansa. Tavoite on saada tästä nopea + pomppu pois.

Tein jäävät, seisomisen ja maahanmenon. Seisominen superhyvä, maahamenossa meni ensin istumaan ja uudella yrityksellä maahan. Maahanmenoon siis varmuutta sekä rivakkuutta.

Luoksareita tein lähinnä läpijuoksuna, koska neiti meinaa jäädä pysähdyksiin ennen aikojaan jo heti tule-käskyn jälkeen. Lopuksi pari pysähdystä suorapalkalla.

Ei mitään hirmuisia treenejä tehty juoksuilun sekä pyörälenkin vuoksi. Nijiä kiinnosti kovasti haistella ilmaa, joten veikkaan, että lähistöllä oli peuroja. Niji teki kuitenkin kivasti töitä :)