Ja taas suunnattiin kohti hallia treenailemaan. Mukana siis Niji. Paikalla oli myös neljä muuta koirakkoa häiriönä.

Meidän ei pitänyt paljon tokoon puuttua, muttah... Se taas vähän niin kuin lipsahti n____n' Ei kuitenkaan mitään hirmuisia juttuja. Pieniä seuraamispätkiä ja jääviä lähinnä otettiin. Hyppyäkin vielä kertasin. Liikkeestä maahanmenon tein liikkurin kera ja en voi käsittää miksi sitä pitää olla kuin suolapatsas :O Heti kun rentouduin, Niji seurasi ja meni maahan paremmin. Kisoissa pitää koittaa saada mahdollisimman rento fiilis itselle! Ei se nyt mikään kuoleman paikka voi olla ;P

Paikallaolo otettiin kisamaisesti, eikä siinä ollut koiralla juuri ongelmaa. Ohjaaja töppi käyttämällä väärää käskyä jne. Muuten ihan ok :) Ja Niji nousi heti ensimmäisellä käskyllä nopeasti! :D Jee! ;)

Tein myös seassa kaikenlaista pientä, kuten liikkeestä seisahtumisia ja maahanmenoja (ei sekoittanut! :D ) sekaisin sekä luoksetulojen eteenistumista. Lähinnä sellaista pientä virittelyä. Ei mitään vakavaa säätämistä.

Loppuajasta otettiin agilitya, kiitos taas kerran coacheille ;) Jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin. Eli etenemisistä ja takaaleikkauksista. Ensin eteneminen kahdella hyppyesteellä, jotka suorassa linjassa. Lopulta mukana oli neljä estettä. Ongelmia ei tässä siis ollut. Ensin palkkana oli namialusta, mutta otettiin käyttöön patukkamies ;D Eli Lotta pääsi leikkimään belgiäisen kanssa (toivottavasti belgikuume taas nousi, buah). Nopeutti neidin menoa, vaikkei kyllä namialustankaan kanssa ollut mikään hidas.

Sitten ne takaaleikkaukset... Otettiin tänään samanlainen rata kuin viimekerralla, mutta ennen leikkausta olikin kaksi hyppyä yhden sijasta, sitten n. 45 asteen kulma oikeaan kahdelle seuraavalle. Tämä meni taas säätämiseksi, koska jostain syystä ohjaajalle on vaikea siirtyä ohjaamaan vasemmalta oikealle puolelle. Pienten säätämisten jälkeen homma kuitenkin onnistui. Pitää harjoitella juuri tätä siirtymää, koska se tuottaa näin paljon hankaluuksia itselle hahmottaa (puolisokea kun olen :P Minkäs teet...)

Otettiin sama rata, mutta käännös oli vasempaan. Tässä taas ei ollut mitään muuta ongelmaa kuin se, että Niji lukitsi parilla ensimmäisellä kerralla patukkamiehen kohteeksi ja suunnisti ekan hypyn jälkeen tätä kohti. Siispä tehtiin niin, että palkkasin tähän väliin koiran kahden hypyn hyppäämisestä antamalla namin kädestä. Tehosi ja pari seuraavaa menikin sitten suhtkoht putkeen :)

Muiden ottaessa agilitya leikittiin Nijin kanssa ja tehtiin maahanmenoja. Otin sitten vielä kerran liikkeestä maahanmenon ja ihme tapahtui! Niji meni ripeästi maahan ilman kyselyjä O.O Jätin touhun siihen. Olin kyllä ihan äimänä, miten tuo nyt keksi sitten olla nopea jne. Johtui varmasti siitä, että itse olin mukana ja sellaisella "hällä väliä" fiiliksellä. Tarkoitan sellaista, ettei ole tarkoituskaan puuttua virheeseen, vaan katsoa miten juttu sattuu menemään :) Nyt kovasti peukkuja, että tekee kisoissakin näin upean maahanmenon ;)

Nyt on tarkoitus viettää pari seuraavaa päivää treenittömänä neidin osalta. Ruokakupilla ihan normaalisti tulen jotain pientä tekemään, muttei sen kummempia. Voisi välillä treenailla Nepon kanssa jotain isompaa juttua, kun sen kanssa tekeminen jää pieneksi nyhvertämiseksi ja vanhan kertailuksi :P