Nepon privatelenkin (= ei Nijiä mukana) aikana pyörähdettiin raviskalla tekemässä tokoa pienimuotoisesti. Häiriöitä ei ollut ja paikalla oli melko pimeää. Kyllä siellä erotti vielä mustan koiran, joten ei ihan säkkipimeästä puhuta ;)

Aloitettiin ihan perusasennosta ja seuraamisesta. Ei pitkiä pätkiä, sillä touhu keskittyi Nepon ääntelyn kuriinsaamiseen. Perusasennot muuten hiljaisia, mutta kun seuraa-käsky tuli, herra päästi mitä kummallisempia ääniä. Odotin ja nyppäsin pari kertaa hihnasta saadakseni herran hiljaiseksi. Tehosi melko hyvin ja loput pätkät meni tosi kivasti. Käännöksissä ei törmäilyä, joka on ihme ja kumma tuon kanssa silloin kun on ollut piiitkä tauko seurailuissa.

Nepon juoksennellessa pitkin ravirataa, kutsuin sitä vähän väliä luokse eteenistumaan. Ei ajatustakaan törmäyksestä! Jes! Vaikka vauhtia oli paljon enemmän kuin yleensä. Tein myös kerran liikkeestä seisomisen ja maahanmenon. Ei ongelmaa. Hieman hitaita, muuten ok.

Nepon ajattelin ottaa ensi viikolla mukaan hallille katselemaan touhua, mikäli saan sille boksia tms. sinne. Toisaalta voisi jättää Nijin välillä pois ja touhuta Nepon kanssa jotain järkevää :) Ruutuilua ja uutena juttuna voisi kokeilla ohjattua noutoa. Mukava olisi tehdä Nesnuukan kanssa hieman erilaista normaalijuttujen sijasta.