Tänään iltapäivällä pääsiäisenä tavattu Milo-käppänä tuli perheinen vuorostaan meille kyläilemään. Milo oli kasvanut hurjasti ja partaakin oli tullut lisää! :) Kasvussa poika oli saanut Nijiä jo hieman kiinnikin ;D Ei ollut enää mikään mahdottoman iso kokoerokaan.

Niji olisi mielellään leikkinyt Milon kanssa, mutta poika vielä hieman tuumaili tilannetta ja jätti leikit sikseen. Haettiin sitten lelu avuksi ja leikin Nijin kanssa kahdestaan. Kyllähän tuo Miloakin alkoi jo vähän kiinnostamaan, mutta vielä hieman tuumailtiin tilannetta etäämpää. Lopulta myös Milon leikkihalut heräsivät ja leikin pennelin kanssa hanskalla, johon pikkumies ei kuitenkaan tarrannut, koska hanskan hajut olivat mielenkiintoisemmat kuin itse retuuttaminen.

Kahvitellessamme molemmat pennut eksyivät -yllätys yllätys- pöydän alle, missä sitten Milokin alkoi lämmetä leikkeihin. Siitähän se riemu ratkesikin lopulta ja pennut viilettivät pitkin huushollia niin että matot meni ryttyyn :) Valitettavasti kaikki kuvat olivat niin huonoja, ettei niistä mikään ole julkaisukelvollinen. Ainoa suht onnistunut, vaikkakin pimeä ja hieman valottunut, on tuo alapuolella oleva kuva...

Ulkona rallia hieman jatkettiin ja Milo pääsi moikkaamaan lampaita. Eipä ollut poika moksiskaan lampaista :) Niji taas karttoi aitaa, koska sai siitä toissa päivänä tällin kun oli tunkemassa siskoni perässä aitaukseen. Toisaalta ihan hyvä juttu ;) Itse lampaita neiti ei pelännyt, kun pennelin aidan yli nostin.

Kiitos oikein kivasta päivästä Saritalle perheineen! :)

553745.jpg