Kävin tänään pikaiset tokotukset ottamassa Nijin kanssa, kun sain suostuteltua siskon kuvaajaksi ;) Kiitos kovasti vain avustuksesta hänelle! :D

Pikainen sotasuunnitelma koski tänään...

Seuraamista, joka sujuikin vallan mainiosti. Ohessa pari kuvanäytettä.

nijiseuraa1v.jpg

nijiseuraa1v2.jpg

Tein aika pitkälti täyskäännöstreeniä, eli noin kymmenen askelta suoraan ja täyskäännös, jonka jälkeen sama toiseen suuntaan. Hieman tiivistin matkaa, joten koira joutui skarppaamaan vielä enemmän. Mutta ainakin omaan silmään kivannäköistä menoa tuo seuraaminen näin kuvissa :)

nijiluokse1v.jpg

Otin patukan kanssa eteenistumista (luoksetuloa), joka sujui myös hienosti. Kuva on juuri siltä hetkeltä, kun olen astunut hieman taaksepäin ja kutsunut koiran luokse uudestaan. Tämä juttu tapahtuu loppujen lopuksi melko rivakasti, joten siksi olen vielä typerästi etukenossa. Tehdään aina silloin tällöin virkistykseksi näitä "peruutustreenejä". Auttaa paljon suorien eteentulojen kanssa!

nijipaikalla1v.jpg

Lopuksi vielä paikallaoloa. Ei ollut mitään ongelmaa, mutten tehnyt tänään hommasta kovin vaikeaa. Hieman helpompaa touhua tälle päivälle. Harjoiteltiin lähinnä jäämistä ja tulemista.

nijipaikalla1v2.jpg

Lopuksi vielä sivulle nouseminen maasta. Rivakasti neiti nousee ilman tuota kädessä odottavaa palkkaakin ;)

Tällaista tällä kertaa :) Lainakamera lähtee huomenna uudelle omistajalleen, joten kuvia ei tule enää niin usein satelemaan... Harmittaa itseä kyllä kovasti tuo kunnon kameran uupuminen, mutta minkäs teet. Jospa sitä keväällä sitten...