Jep. Vielä ei uusi blogi toimi, mutta toivottavasti saan sen onnistuneesti toimimaan mahdollisimman pian! :) Kamalasti on ollut mielessä blogin ulkoasun muokkailut sun muut, mutta ennen kuin pääsen toteuttamaan luovuuttani, pitää saada järkyttävä koodimeri tyynnytettyä. Ei vain osaa, niin ei osaa, mutta sitkeästi pitää yrittää ;) Kyllä se vielä ratkeaa ja homma lähtee pelaamaan.

Ai niin! Pääuutinen oikeastaan on se tällä kertaa, että Niji aloitti toiset juoksunsa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, joten kolme viikkoa ollaan poissa yleisiltä kentiltä (ihan niin kuin me oltaisiin edelliset kolme viikkoa mitenkään aktiivisesti olleet yhtään missään.. *viheltelee* Tauko tekee vain hyvää ;D ). Nyt on allikiidon täyteinen viikonloppu takana ja koska ollaan selkeästi menossa oikeaan suuntaan, puraisi agilitykärpänen isomman kerran. Ja arvatahan saattaa, että juuri sopivasti alkoi neidin juoksut sekä lumi tupsahti maahan. Nooh. Lumi tuskin on pysyvää, mutta kolmen viikon sisällä voi tapahtua mitä vain... Pitää siis padota nyt tätä liitoinnostusta hetken aikaa ja suunnata sitten reeneihin, mikäli se vielä on mahdollista - ja jahka THE privatekoutsi suvaitsee saapua tänne Kainuuseen tässä lähiaikoina ;)

Leiristä en nyt jaksa isommasti sepostaa, mutta kunhan tässä ehdin (ja saan sen uuden blogintekeleen kuosiin), niin kirjoittelen vähän tarkemmin. Alkaa muuten yleisestikin treeni-into nousta uhkaavasti. Ensi vuoden tavoitteet on jo asetettu ja toivottavasti saadaan toteutumaankin. Treenisuunnitelmia tässä paperille kokoan ja alan oikeasti puuttumaan ongelmiin sekä viilaamaan pilkkua. Sen verran pakko valottaa meiän vähäisistä treeneistä, että neidin motskari on ollut jossakin todella korkealla jokaisessa treenissä ja narupallosta sekä patukasta on tullut oikeat aarteet - niihin täytyy päästä käsiksi hinnalla millä hyvänsä. Nyt kun neidin itseluottamus treenitilanteessa on todella korkealla, voi alkaa rakentamaan sitä oikeaa tottista, jollaista olen halunnut tuolle saada :) PK-kisaura saadaan toivottavasti alulleen ensi vuonna, mutta sen näkee sitten. Kun edelleen se lajivalinta on auki... Lähteäkö metsäjäljelle (ja jättää erikoisjälkihaaveet kauemmas tulevaisuuteen) vai hakuilemaan... Hmm..