Täällä PITI paistaa tänään aurinko eilisten säätiedotusten mukaan, muttah... Nooh, säällä on ollut tapana tässä lähiaikoina olla melkoisen oikukas :P Tänäänkin siis auringonpaisteen sijasta pyrytti lunta (räntää oikeastaan...) taivaan täydeltä. Justiinsa niinhän se menee.

Säätiedotuksesta eiliseen reissuun kentällä kera Nijin. Nepo ei tälläkään kertaa kyytiin mahtunut, mutta sunnuntaina on pakko saada se mukaan, kun otetaan agilitya (toivottavasti!) ;)

Mutta, eilen siis kentällä keskityttiin Nijin kanssa yleiseen hömppäilyyn. Minä vedin tosiaan sossuringin, joten sen aikaa neiti kökötti autossa, mutta ennen sitä hömppäiltiin narupallon kanssa. Otin seuraamista sekä liikkeestä istumisen ja maahanmenon, josta luoksetulo. Tein myös yhden ilman luoksaria. Niji seurasi tosi hienosti! :) Intoa oli mukana normaalia "jeejee"-fiilistä enemmän, joten hieman pientä potkua menemiseen siis saatiin ;)

Sossurinkeilyn jälkeen keskityttiin Nijin kanssa paikallaoloon. Tein pari p-oloa isossa häiriössä (yksi koira tokoili lähistöllä ja porukka purkautui kentältä autoilla pois, joten liikettä ja hälinää oli + olin itse ihmismassan seassa). Matkaa koiraan oli reilusti yli kymmenen metriä (varmaan parikymmentä?). Niji makasi rauhallisesti ja tuijotteli suurimmaksi osaksi minua päin. Ensimmäinen paikallaolo oli n. 2-3 minuuttia pitkä ja seuraava sitten reilu 5 minuuttia.

Lopuksi hömppäiltiin pallolla ja seuruutin Nijiä vielä henkilöryhmässä (jossa myös koiria). Ei onkelmaa. Pallon kanssa tehtiin vielä avon kaukoja pääpainona palkkaus :)

Niji oli tänään erityisen upea! Se hengasi irrallaan jonkin aikaa kentällä, eikä sillä ollut aikomustakaan mihinkään läheä. Tuli mukana ja jäi istuen odottamaan, kun juttelin tuttujen kanssa. Nijistä alkaa pikkuhiljaa kuoriutua pikkuaikuinen :)

Illalla suunnattiin painajaisten voimin metsään. Sopivasti auringon laskua päästiin ihailemaan ;) Hanget kantaa täällä erittäin hyvin (kerran humpsahdin melkein polvia myöten hankeen), joten metsälenkkeily on nyt erityisen ihanaa. Ei tarvitse suksien kanssa lähteä, vaikka ei hiihtäminen kamalaa ole ;) Päin vastoin! Tänään piipahdettiin uudestaan metsän puolella. Painajaisilla ainakin tuntui hauskaa riittävän. Nepon pentumaisuus jatkuu yhä ja leikitkin ovat sen mukaisia :D Hassu poika.