Unohtui ihan kokonaan edellisestä kirjoituksesta Nepon tokoilut, joten ajattelin laittaa ne ihan omaan vuodattautumiseensa ;)

Nepon kanssa on touhutta yhtälailla kaikennäköistä. Lähinnä samoja juttuja kuin Nijinkin kanssa. Kaukoja, luoksarin pysähdyksiä sekä seuraamista painottaen. Noutokapulaan en ole koskenut tuon kanssa, kun virtaa tuntuu olevan sairastelun jälkeen edelleen muille jaettavaksi :D

Tokoiluja otettiin tänään pitkästä aikaa isommin. Nepon kanssa tehtiin alokas läpi lukuunottamatta luoksepäästävyyttä. Hyvin sujui ja Nepokin oli innoissaan :) Kunhan nuo lumet sulaa, niin pääsisi jälkeilemään sekä tekemään esineruutua kunnolla.

Nepon antibioottikuuri loppui maanantaina ja sen jälkeen on pari oksennusta tullut ruokien välillä. Kun ei mitään muuta ole ollut, en ole osannut olla huolissani herran voinnista. Ihan oma, pirteä itsensä se tuntuu olevan :) Käytöstavat ovat tosin päässeet unohtumaan, joten niitä tässä vähän harjoitellaan ;) Lähinnä maltti on tullut ongelmanpoikaseksi esim. uloslähtiessä, mutta muuten herra on oikein kuuliainen. Välillä tuntuu, että Nepolla on kaksi korvaparia ja Nijillä ei yhtään :P

Ihan meinasi unohtua! Nennu-mies pääsi "hakuilemaan" pitkästä aikaa, kun sisko halusi olla sille maalimiehenä ;) Nepo oli kyllä oikein etevä ja tärkeänä, kun sai etsiä ukkoa :)