Paikka: Mammankaivon kenttä Sää: Pilvinen Häiriöt: Pari ihmistä + koiria

Agility

Aluksi otettiin putkea niin, että laitoin pennun itse menemään putkeen ja palkkasin sen päätyyn nakkaamalla lelun koiran nokan eteen. Penneli on aivan ihastunut putkeen! Tämä "rakkaus" on paljon syvempää kuin Nepon ja putken välinen on. Niji ramppaisi putkessa vaikka hamaan loppuun saakka... Siispä seuraavalla kerralla taidetaan jättää putki välistä. Otetaan se vain kentälle ihailtavaksi, mutta sinne ei mennä. Putki voi vielä joutua meidän kohtaloiksemme tätä menoa ;D

Seuraavaksi otin kontaktia keinulla. Eli pennun takajalat esteelle ja etuset maahan. Tähän rauhoittelua namien ja silittelyjen avulla. Niji rauhoittui esteelle hyvin ja katseli toisten puuhailuja hievahtamatta esteeltä yhtään minnekään. Vasta kontaktilla ja vapautuskäskyllä saa lähteä esteeltä. Tämähän näyttää toimivan :) Toivottavasti teen tämän nyt oikein ;D Tietäväisemmät neuvokoot :)

Välillä otin ihan vaan kontaktia ja kentällä olemista. Alussa leikittiin yhdessä lelulla, jonka jälkeen suunnattiin putken pariin. Niji leikkii hyvin ja tuo lelua mielellään tarjolle, vaikka hampulit ovatkin vaihtumassa. Toisia koiria neiti tietenkin tiirailee, mutta pystyy silti keskittymään todella hyvin yhteisiin touhuiluihimme ilman että vieraat häiritsisivät :)

Toivottavasti päästään pian uudestaan kentälle touhuilemaan! :)