Minuun alkaa iskeä laiskuus kun ei ole tullut kirjoiteltua blogiin yhtä ahkerasti :P Parikin päivää kun jää välistä, niin jo on valtavasti kirjusteltavaa treenien osalta... Huokaus. Tässä kuitenkin tiivistettynä lähiaikojen touhuilusta.

19.9.

Nepo

Lähdettiin kera Sepen treenaamaan tokoa läheiselle nurmikentälle. Sää oli viileähkö, hieman aurinkoinen.

Tehtiin lähinnä luoksareita pysähdysten kera. Herra osoittautui tässä hommassa erittäin nokkelaksi ja alkaa hoksata homman jujun. Pysähdykset olivat paikoittain erittäin hienoja :D Jee!

Kaukojen vaihdoksia seisomisen kera ihan pikaisesti treenattiin samalla. Tehty harjoituksia myös sisällä pitkin viikkoa.

Seuraaminen ja sivulletulon paikka hahmottuu. Nyt vaan malttia edelleen ohjaajalle. Seuraamisia ollaan otettu hyvin pienissä pätkissä. Etäisyyskin alkaa olla hallussa :) Jes!

Otettiin ryhmäpaikallaolo Sepen kanssa. Palkka odotti Nepon edessä alustalla. Näin sain pojan asentoon ryhtiä, eikä se pälyillyt ympärilleen. Lyhyt, noin puolenminuutin p-olo. Ok.

Pitkin viikkoa on treenattu vähän kaikenlaista sekalaista. Erityisesti kamppailtu sivulletulon paikan kanssa.

Niji

18.9.07

Pikaista treenausta nurmikentällä. Seuraamista sekä kontaktin pitämistä sivulla tehtiin paljon, sillä mukana treeneissä oli Sepen lisäksi Simppu, josta neiti oli kovasti kiinnostunut.

Liikkeestä seisahtuminen sujuu lähes ongelmitta. Nyt riittää pelkkä katsahtaminen sekä pieni kehon kääntäminen koiraan päin käskyn yhteydessä. Niji pysähtyy tosi nopsaan.

Paikallaolossa tänään ongelmia uuden treenikaverin vuoksi. Loppuaika treeneistä tehtiin paikallaoloa muiden treenaillessa ympärillä.

Muutenkin hallinnassa oli tänään aivan ihmeellisiä ongelmia... O.o Neiti lähti juoksentelemaan Simpun matkaan kerran, joten treenin ajan Niji oli liinassa karkaamiseen puuttumisen vuoksi. Lisää, lisää ja lisää treeniä häiriössä!

19.9.07

Sisällä pikaista luoksetulon kertaamista. Eteenistuminen alkaa sujua hienosti. Suoraankin neiti alkaa itseään tähdätä ;) Hyvä hyvä.

Seuraamisen liikkeelle lähdöt tänään ongelmana johtuen ensinnäkin siitä, että tein ensin luoksetuloja siten että Niji jäi paikalleen sivullekäskyn jälkeen. Eli Niji ei vielä täysin hahmota seuraa-käskyä. Otin neidin hihnaan ja annoin pienen pakon liikkeelle lähdössä. Neiti skarppasi itseään huimasti ja aloitti terhakkaan seuraamisen! Vou! :D

20.9.07

Koulun nurmikentällä Sepen kanssa. Häiriöinä myös muutamia ohikulkijoita.

Aloitettiin hypyllä, jonka vuoksi lähdettiin koululle talsimaan. Niji jää nuuskuttamaan esteen takana olevaa alustaa aivan liian tarkasti.. Tällöin ei kääntyminen ole oikein mistään kotoisin. Siispä edelleen apuna kutsu, jonka jälkeen välitön pysähtymiskäsky + palkkaus. Käytin tänään namia, jonka avulla homma alkoi onnistua ja edetä. Pystyin menemään toisella treenikerralla Nijin sivulle ilman, että tämä liikkui :)

Seuraamista tehtiin suht paljon. Neiti oli erittäin skarppina ja seurasi kivasti pitkiäkin pätkiä (askelissa mitattavissa edelleen eli ei mitään järkkyjä matkoja). Tein myös täyskäännöksiä ja käännöksiä oikeaan. Edelleen ne vasempaan kääntymiset on jääny jonnekin... :P Ollaan niitä tehty aina silloin tällöin, mutta nyt on ollut painopiste oikeaan käännöksissä.

Maahanmenon nopeutta sivulla myöskin kohteena.

Luoksetulon eteenistumisharjoituksia jatkettu. Otettiin myös paikallaolo Sepen kanssa. Matkaa koiraan kolme-viisi metriä. Lyhyt treeni. Niji pysyi hyvin.