Kaikenlaista hulapaloota on kyllä ollut tämä viikonlopun kynnys. Ensinnäkin jakso vaihtui torstaina, joten on saanut taas opetella uuden lukujärjestyksen. Tosin tässä(kään) lukkarissa ei paljon opeteltavaa ole :P Toisaalta mukavaa, toisaalta taas sitten ei. Onneksi ei hyppyjä sentään tullut! Jotain positiivista. Ja tokihan nyt jää aikaa lukea kevään kirjoituksiin, joihin jo ilmoittauduttiin tuossa menneellä viikolla ;) Psykan menen uusimaan, koska minähän en siitä niin huonoa huoli, minkä sain :P Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kyllä ne loputkin kolme ainetta läpi menee. Eniten huolta tuottaa matikka sekä enkku, mutta tähän mennessä on kaikki vaikuttaneet lupaavalta ;)

Loppuviikosta ei olla touhuiltu mitään sen kummoisempaa. Ollaan lenkkeilty paljon metsässä, kun kaksijalkainen on saanut näin lumien ja pakkasen saavuttua ihme villityksen. Syksy on ollut hiljaiseloa metsäilyn kanssa, mutta nyt taas jaksaa rientää metsään aina kun mahdollista :) Mukava katsella, kun koiratkin nauttii. Mukava on ollut huomata sellainenkin positiivinen seikka, että Nepo on paljon Nijiä kuuliaisempi metsäillessä. En tiedä, onko se nyt välttämättä niin positiivista, kun nuorempi on kadottanut korvansa... Tänäänkin sinkaisi naapurien perään, kun kävin Nepon hakemassa sisältä. Niji lähti salamana ovelta lenkkiseurana olleiden luokse. Whippee. Eli liinakausi siis jatkuu (Lue= pitäisi viimein ottaa käytäntöön! :O Mikä siinä on niin vaikeaa?). Huokaus. Noh, tulipahan taas tiputtua ryminällä alas pilvilinnoista ;)

En olekaan kertonut, että saimme Nijin kanssa roolin tonttushow:sta. Esitetään päätonttuja ja pääsin itsekin taas verestämään näyttelijän"taitojani". Siitä onkin aikaa kun on viimeksi näytellyt. Taitaa edellinen esiintyminen olla ala-asteajoilta. Kaikkea kanssa. Ei meidän rooli kummoinen ole, mutta tarpeeksi paljon minulle sekä Nijille :D Neidin roolihahmo on siis vanha ja viisas, joista kumpikaan ei oikein sovi Nijin tämän hetkiseen olemukseen ;D Malttia puuttuu ja lavalla seikkailu tuntuu olevan pikkuneidistä oikein hauskaa :D Jospa esityksestä kuitenkin selvittäisiin. On vähän hankala vahdata koiraa ja kiikuttaa samalla lahjapakettilaatikkoja estraadille, mutta on se tähän mennessäkin luonnistunut, niin miksei jatkossakin ;)

Huomenna on siis tonttuilun sekä mätsärin vuoro :) Toivottavasti show menee putkeen ja näyttelijöiden pokka pitää ;D