No, nyt ollaan sitten palailtu Kuhmon maisemiin :) Lähdettiin maanantaina Kannuksesta ja päästiin jopa niinkin pitkälle kuin Ylivieskaan, jossa vietimme yhden yön isovanhemmillani. Matka jatkui Kiuruvedelle, jonne veimme papan "mökkeilemään". Koirat pääsivät juoksentelemaan vapaana ja hauskaa näytti kaksikolla olevan :) Ihana, kun kerrankin oli pakkasta ja aurinko näyttäytyi! :D Kiuruvedeltä ajeltiin sitten Kuhmoon. Kiva pieni reissu näin lukuloman aluksi ;)

Tänään käytiin Annen luona katsomassa suloisia parsonriiviöitä! :D Ikää kakaroilla taisi olla n. 6 viikkoa :) Hurja oli meno ja olisihan noista pari saattanut kaapata mennessään kainaloon ;) Tein Nijille pienet häiriötokoilut samalla reissulla. Lähinnä kontaktin pitämistä ja pieniä seuraamispätkiä. Ihan ok, vaikka vähän sekä koira, että ohjaaja oli kankealla päällä (luultavasti koirakin siksi, kun itse olin kankea ;D ). Pari luoksetulon eteenistumista patukan kanssa. Ihan ok.

Nyt siis vietetään sitä kauan odotettua lukulomaa, joka tosin ei ole kovin loma, sillä olen töissä ensiviikon maanantaista maaliskuun 7. päivään saakka. Viikonloput vapaita ja samalla pitäisi tietenkin lukeakin. Urakan sain jopa aloitettua psykologian merkeissä ;) Pitää vielä muutama sivu lukaista, niin on päivän kiintiö täynnä. Illemmalla ajattelin tarttua englannin- ja matikankirjoihin hetkeksi. Englannissa kappale + yksi kielioppiasia per päivä on tavoite, eikä sinällään mikään kamala urakka. Kuuntelu kun tuntui menneen vähän huonosti, niin pitää petrata kokeen kirjalliseen osaan... B:n sain preleistä, mikä oli sinällään ihan positiivinen juttu :D Eikä C:hen ollut mikään järkyttävä matka.. Nyt vaan kovasti sanoja ja kielioppia päähän. Matikka onkin sitten se pahin, koska en päässyt edes preleistä läpi *hupsis* Pitää kai se sitten alkaa ottaa tosissaan :P

Ja tosiaan. Nyt ei ole hirmuisesti aikaa koneella olla, joten kirjoittelut jää vähemmälle. Sivuja koitan saada päivitettyä jossain vaiheessa, mutta en aio niistä ottaa itselleni lisää stressiä. Katsellaan missä välissä ehdin :) Otetaan nyt treenaamisetkin lunkimmin ja keskitytään metsässä tarpomiseen hihnalenkkien sijasta. Sukset pitää tässä kaivaa esille ja testata, että vieläkö se Nepo jaksaa minua kiskoa ;)

Kuvahaasteeseen pitää osallistua, kun nyt sattui olemaan toteutettavissa oleva aihe :D