Noh, ensinnäkin: En saanut aikaiseksi Nijille jälkeä joka päivälle... Yhden jäljen sain tallattua ja senkin tein nyt puolilta öin. Mutta, tämä jälki peittosi kyllä varmasti ainakin kymmenen jälkiharjoitusta! Sen verran tyytyväinen olin neidin varmuuteen :)

Jälki (nro 57) oli hienäpellossa, jossa heinä noin puoleensääreen saakka. Alku namitonta useamman askeleen verran ja seassa pari 1-3 askeleen namitonta pätkää + tietenkin esinettä ennen tyhjää. Jälki alkoi noin 20 metrin suoralla, sitten kaarrosta joku 10 metriä ja suoraa 30 metriä. Ei siis mikään järkyttävän pitkä. Esineitä kolme, yksi ensimmäisellä suoralla ja kaksi mutkan jälkeen noin 10 etäisyydellä toisistaan. Näiden esineiden välillä ei nameja ollenkaan (noin 10 tyhjää askelta).

Niji oli jäljelle lähtiessä äärimmäisen keskittyneessä mielentilassa ja jälkeä edeltänyt seuraamispätkä oli äärimmäisen kivaa katsottavaa. Niji on alkanut entistä enemmän valmistamaan itseään jälkeä varten seuraamispätkän aikana, vaikkei kauan olla tätä tehty ennen jälkeä.

Jälki-käskystä Niji sukelsi menemään. Ei rynnimällä, vaan keskittyneesti sopivalla vauhdilla. Varmalla ottella tapahtui siis ensimmäinen suora sekä esine. Samoin mutka, jossa tosin kerran kävi pää jäljen ulkopuolella tarkistamassa jäljen kulkua. Mutta koko ajan pysyttiin jäljellä ja jokainen askel tarkistettiin. Namittomissakin kohdissa, vaikka Niji eteni vauhdikkaammin kuin namillisilla (luonnollisesti). Seuraava suora äärimmäisen hienoa työskentelyä ja toinen esinekin ilmaistiin todella mallikkaasti. Loppu pätkä jälkeä olikin sitten täysin namitonta viimeiselle esineelle saakka. Niji jäljesti upeasti ja ilmaisi esineen taas varmasti.

Uskomaton ötökkä!