Niinhän siinä kävi, että omatunto tuli ja kolkutti, kun en pitkään aikaan ole Nepon kanssa treenannut kunnolla, että piti ottaa itseään niskasta kiinni -mikä ei tässä tapauksessa ollut kovinkaan vaikeaa- ja treenata.

Ruutua otin ihan aluksi ja Nepo sai samalla myös paikallaolotreeniä kun kalastelin oven takaa karannutta pikku neitiä 8) Nepo pysyi hyvin paikallaan eikä edes meinannut nousta ylös vaikka huutelin ja vouhkasin pennun kanssa. Hienoa Nestu! :) Tästä on hyvä jatkaa paikallaoloja ;D -mainitsematta siis jää, että Nepo pysyi maassa, koska sen makupalat odottivat parin metrin päässä xD Mutta joka tapauksessa: Onnistunut p-olo :)

Ruutua tein samaan vanhaan tyyliin. Välillä palkka tuli ruudusta, välillä minulta (vein palkan koiralle). Koitin saada palkan ruutuun siten, ettei koira sitä nähnyt ja onnistuinkin siinä aika monesti. Ruutuun lähteminen kun takkuaa silloin kun koira "luulee", ettei löydä sieltä herkkuja. Irtoaminen kuitenkin helpottui suunnattomasti sen jälkeen kun poika hoksasi, että ruudusta saattaa löytää jotain. Matkaa ruutuun oli vaihtelevasti 3-5 metriä. Pitäisi ottaa reeninkiä useammin, jotta päästäisiin tämänkin kanssa etiäpäin.

Lopuksi otin liikkeestä maahanmenoja ja vapautin parin erittäin hyvän maahanmenon jälkeen Nepon syömään loput makupalat pussista :)

Treenien kesto oli joku puoliska tuntia. Sää poutainen (aurinko laskenut) eikä häiriötiä juuri Nijin lisäksi ollut.