Nyt on sitten viimein palailtu Stormin maastoista takaisin Kannukseen :) Jotain sepustusta sitä kai pitäisi tänne laitella ;)

Lähdettiin perjantaina matkaan yhdeksän junalla ja Tampereella oltiinkin sitten jo kahdentoista aikoihin. Junassa Niji vain nukkui puoliksi käytävällä, eikä välittänyt yli kävelevistä ihmisistä. Kyytiä odotellessa ehdin näkemään Katria ;) Oli mukava nähdä ja toivottavasti pääsen Gingaa ja Vilmaa moikkaamaan joku päivä! :D Yhden pintaan tuli sitten kyyti kohti Stormia. Niji pääsi leikkimään Kiri-siskon kanssa. Kauppareissun jälkeen sitten aikaa kuluttamaan :) Oltiin ensimmäisinä paikanpäällä siis.

Pikkuhiljaa porukkaa alkoi ilmestyä. Niji pääsi leikkimään Vippi-siskonkin kanssa. Kirikin oli touhussa mukana, joten Niji riekkui porukassa vähän kolmantena pyöränä ;D

Lauantaina päästiin ajamaan parit jäljet, joista tarkempi sepustus toisessa aiheessa. Hieman erilaista näkökantaa jälkeilyyn sai ja käyttökelpoisia vinkkejä sateli. Etenkin omasta liinatyöskentelystä huomautettiin, mikä oli erittäin hyvä juttu, koska helposti ohjaan koiraa liikaa, vaikkei koira sitä tarvitse todellakaan! Jäljestystämme seurasivat siis Sanna-kasvattaja sekä Ninni, jotka valaisivat hieman erilaisesta metodista jäljen suhteen. Ensimmäinen jälki ajeltiin aamupäivästä, jonka jälkeen suunnattiin syömään.

Tokoiltiin hieman iltapäivällä ja taas oli hyviä vinkkejä ilmassa. Kiitos Merkalle vinkeistä ja näkemysten vaihdosta! :) Oli myös antoisaa seurata toisia koirakoita. Parhaitenhan sitä oppii, kun muistaa katsella toistenkin suorituksia.

Iltapäivällä käytiin tekemässä vielä toinen jälki, josta tehtiin sitten astetta vaikeampi. Tehtiin ensinnäkin kulmia mukaan, joten tästä jatketaan ensikerralla! ;) Jälki sujui odottamaani hienommin :)

Ämmäläiset yhtä lukuunottamatta olivat kaikki paikalla. Päästettiin porukka leikkimään pihamaalle ja kyllä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti! Niji kärkipäässä ja toiset turhautuneena perässä, kun eivät toista meinanneet kiinni saada :D Nepo on tainnut treenata neidin melkoiseksi juoksijaksi ;)

Sunnuntaina vuorossa oli sitten vuorossa itse haku. Mielettömän kiva, että sai nyt lyhyen ja ytimekkään ohjeen, miten haun kanssa kannattaa edetä. Jotenkin on jäänyt hieman hatara kuva, kun ei itsellä ole ollut koulun aikana pentua ja hakuja ollaan hieman eritavalla tehty. Tämän tyylin kyllä omaksuin täysin itselleni ja sopivaksi meille :) Nijin haut menivät todella hienosti ja idea ukoista alkaa hahmottua. Eli jatkettiin samoista hakuharjoituksista, mitä ollaan ennenkin tehty. Neiti oli aikas pätevänä ;)

Viideltä lähtikin juna takaisin päin. Junamatka sujui nopeasti ja äkkiäpä sitä oltiin kämpillä kera väsyneen koiran :) Nepo oli onnessaa kun ihmisäiskä tuli kotiin! ;D Herra ei meinannut pysyä housuissaan, vaikken koko koiraa huomioinut kotiin palatessani. Hienosti Säde oli sen kanssa pärjännyt ;)

Pikaisesti jotain raapustelua tässä :) Kuvia minulla ei leiriltä ole... Pitäisi saada parempi kamera :P