Jep. Lauantaina käytiin suorittamassa BH-koe Nijin kanssa hyväksytysti läpi. Vaikkei meillä mikään kiire olekaan palveluskoirapuolelle kisailemaan, niin suunnattiin Iisalmea kohti koetta suorittamaan. Koe jännitti enemmän kuin tokokisat, mutta hengissä selvittiin ;)

Ennen omaa vuoroa jeejeteltiin pallon kanssa ja Niji vaikutti ihan normaalilta itseltään. Kokeilin sitten syötellä nameja (nappuloita), mutta neidille ei kelvannut (!). Hieman epä-Nijimäinen tyttö oli, muttei kuitenkaan niin radikaalisti, etteikö kehään voitaisi mennä. Näin ainakin ajattelin.

Homma alkoi meidän osalta tottiksella, josta hihnassa seuraaminen meni lähinnä päiväkävely-tyylillä. Hihnatta seuraaminen meni jo huomattavasti paremmin ja enemmän Nijimäiseen tapaan. Liikkeestä
istuminen ok, mutta luoksari sitten jotain ihmeellistä säätöä :D Niji ei mennyt maahan, vaan istui ja luoksetulossa jäi eteenistuminen tekemättä. Paikallaolo erinomainen, nousi sivullekin heti ensimmäisellä ;)

Kaupunkiosuudessa ei mitään ihmeellistä. Henkilöryhmässä piti moikata hyppäämällä vasten yhtä tiettyä, joka sattui lepertelemään Nijille siinä meidän jutellessa :)

Nijille ei kelvannut ruoka koko kokeen aikana. Tajusin käydä ostamassa lihapullia, joita Niji söi mielellään. Sen jälkeen alkoi oma ruokakin maistua. Nijillä oli ilmeisesti maha kipeänä, kun en typeryyttäni antanut sille ruokaa aamulla, vaikka hyvin tiedän, että ruuan välistä jättäminen saa aikaan mahanpuruja :/ Illallakin annoin normaalia pienemmän kipollisen.

Kotiin palattuamme tsekkasin juoksuilutilanteen. Ei mitään muutosta. Pari tuntia myöhemmin Pro-lappari nuuski paikkaa, jossa Niji oli maannut, hieman turhan tarkkaan, joten tarkistin asian varmuudelta. Hyvä, että tarkistin. Niji oli aloittanut ihka-ensimmäiset juoksunsa! :)