Huomenna se sitten olisi. Kolmas tokokoe Nijin kanssa. Jännittää jo valmiiksi ihan tarpeeksi :P Edelliset kisat ovat olleet minulle tutussa paikassa, joten en ole sitä osannut jännittää. Nyt on ihan vieras paikka ja minulle tuntematon tuomarikin. Jotenkin paljon mukavampaa tietää tuomarin linja ja toimintatavat, jotta ei sen vuoksi tarvitse jännittää. Paikkana on maneesi, joten saas nähdä, mitä kivaa Niji keksii, jos siellä on hevosenkakkoja tms. maassa :P Ehkei minun pitäisi ajatella asiaa, niin helpottaisi ;)

Käytiin tänään alokkaan liikkeet läpi ja hyvältä näyttää. Maahanmeno on nykyään nopea, joten ollaan jotain saavutettukin tässä viikon aikana! :D Toivottavasti kisoissakin neiti muistaa olla säpäkkänä ;)

Näiden kisojen jälkeen tulee tokossa kisailujen suhteen tauko, sillä aletaan reenaamaan avointa + voittajaa ihan tosissaan. Syksylle katselin kokeita, joita voisi pitää päämäärinä. Jos siis nyt napsahtaa se viimeinen ykkönen alokkaasta. Koitan pitää liian suuret toiveet poissa mielestä :)

Kevät menee varmasti myös agilityn parissa, sillä ikää alkaa olla sen verran, että tosissaan voi hommaa lähteä viemään eteenpäin. Keppeihin ja kontakteihin sekä ohjaukseen painottaen.

Kamalasti odotan, että neidin juoksut alkaisivat, mutta mitään ei kuulu. Pääsisi niidenkin jännittämisestä ;D