Eläinlääkäriltä palailtiin jokin aika sitten ja yllätys oli suuri, kun röntgenkuvissa ei enää mitään näkynytkään! Mahdollinen esine voi tosin olla matkalla ulos suolistossa, sillä kaasuuntuneelta se näytti. Esinettä ei sieltä siis kyennyt erottamaan. Kaiken muun mahdollisen poissulkemiseksi Neposta otettiin verinäytteet, jotka myös olivat puhtaat.

Tämän eläinlääkärin mukaan edellisissä kuvissa näkynyt esine oli selvästi vatsassa, joten tuskin on kyse ruuansulatuselimistön ulkopuolisesta vaivasta.

Lääkärissä Nepo oli paljon virkeämpi kuin lauantaina: Se jaksoi nuuskutella ja seurata ympäristöä sekä tutkia laatikoita. Toisia koiriakin ehdittiin pälyilemään ilman kummoisempaa väsymistä. Toki koira oli väsähtänyt, mutta positiivista todellakin se, että koira touhusi.

Koska koira oli pirteässä kunnossa, eikä esinettä röntgenkuvissa näkynyt, niin päädyttiin jatkamaan ilman leikkausta. Antibiottikuuri vaihtui toiseen ja lisäksi saatiin vatsahaavavaivoihin tarkoitettua Antepsinia. Tällä mennään eteenpäin ja toivottavasti ruokahalukin palaa tässä pikkuhiljaa! :)

Toivotaan vain kovasti, että mahdollinen esine tulee ulos piakkoin, jotta leikkaukseen ei tarvitsisi ryhtyä.