Juupasen juu :D Korkattiin tänään virallisesti tokon avoin luokka kakkostuloksella, muttamutta. Sattuuhan sitä ;) Pisteytys oli seuraavanlaista:

Paikallamakuu 9½
Pientä nuuskuttelua, muuten ok.

Seuraaminen 9½
Tuomari kommentoi nätiksi: Koira ei ole tiellä, eikä liian kaukana. Niji seurasi normaalia väljemmin/laiskemmin. Puolikas lähti yhdestä löysästä käännöksestä oikeaan.

Liikkeestä maahan 8½
Saisi olla nopeampi + nuuskutteli. Niji myös pyllähti katsomaan minuun päin kun kävin takana.

Luoksetulo 0
Läpijuoksuksi meni :P Lähti hyvällä vauhdilla, mutta ensimmäisestä käsimerkistä lähti kaartamaan oikeaan, kokeilin varuiksi toisen, mutta eipä tehonnut. Niji tuli ihmeellisesti minun taakse ja siitä sivu-käskyllä sivulle. Juuri näin.

Liikkeestä seisominen 10
Laiska, mutta pysähtyi kuten aina. Saisi olla hivenen nopeampi sivulle istuminen.

Nouto 8
Muuten ok, mutta ennen kapulan ottamista nuuski TAAS maata.

Kaukot 8
Ei muuta ongelmaa kuin nuuskiminen...

Hyppy 9
Saisi istua nopeampaa, muuten ok.

Kokonaisvaikutus 8
Nuuskiminen...

Pisteitä kertyi 150,5 ja sijoitus oli 4./7. Tuomarina toimi Olavi Pajala.

Mitähän tähän nyt kommentoisi :P Luonnollisesti harmittaa, mutta minkäs teet. En tiedä reakoiko Niji todella noin voimakkaasti minun jännitykseen (samanlaista pientä kuin aikaisemmissa mölleissä) vai mikä oli. Hieroskelin Nijiä, jos se sattuisi olemaan jumissa: Lantion seudulla pienet jumikohdat, joita hieroskelin jonkin aikaa + venyttelin. Eivät vaikuta kipeiltä, mutta ovatko kokonaan syy tuohon löysäilyyn - mistä sitä tietää? Katsellaan, miltä homma näyttää alkuviikosta. Vähän on sellainen olo, ettei olla Maaninkaan sunnuntaina lähdössä. Sen verran kolautti tämä päivä maan pinnalle, että jossain täytyy mättää, jos kisoissa menee näin (oli syy mikä vain). Ennen seuraavia kisoja ehdottomasti nostattavia treenejä sekä vireen hakemista (pieniä treenejä esim. heti töistä palailtua tai ruokakupilla).

Ongelmakohtia tänään:
- Hidas istuminen (lähes joka liikkeessä)
- Luoksari
- Vire läpi kokeen (nuuskiminen yms. liittyy tähän)

Positiivista (se pitää aina löytyä, meni miten meni ;) ) tänään oli se, että Niji todellakin osaa liikkeet teknisesti, vaikka vähän "epävireessä" olikin. Sen vuoksi varmasti pysähdyskin jäi tekemättä, koska neiti ei ollut sopivassa vireessä, jolloin keskittyy aivan kympillä. Omituista tänään oli tuon keskittymisen/vireen kanssa se, että tein samanlaista nostatusta kuin aina ennenkin (välillä touhuamaan koiran kanssa helppoja kontaktijuttuja + joitain liikkeitä, kuten nouto ja luoksari, muutoin koira autossa), mutta siitäkin huolimatta homma tökki sitten kehässä.

Toivottavasti tästä on kuitenkin suunta vain ylöspäin :) Sen verran hyvin Nijin tunnen, että se kyllä toimii kympillä, kun homma pelaa ;) Pitää käyttää Niji hierojalla ihan muutenkin, vaikkei selässä mitään olisikaan. Mutta, palaillaan! :D

Ps. Me vissiin keräillään noita sinisiä nauhoja, kun saatiin Kuopiosta H ja nyt kakkostulos. Punaiset nauhat saa näemmä kilpailijoita :D