Nijin kaket pikkuhiljaa muotoutuu, mutta on vielä paljon hiomista eri kohdissa liikettä. Siksipä laittelen ne tähän nyt ihan pala palalta ongelmineen :) Saa vähän itselle hahmotettua homman suurimpia onkelmakohtia.

Maahan-istu-maahan

  • Itse liikkeessä ei virheitä, mutta ensimmäinen istumaan nousu epävarma! Siispä paljon, paljon varmennusta tähän. Nopeutta pitää saada lisää myös.

Maahan-seiso-maahan

  • Ylösnousu ok. Maahanmennessä pomppauttaa herkästi takajalkoja hieman eteenpäin (muutamia senttejä). Nopeus näissä vaihdoksissa hyvä. Palkka taakse mahd. paljon, jottei ainakaan ruoki koiraa siirtämään takajalkoja eteenpäin pomppauksenkaan vertaa.

Seiso-istu-seiso

  • Istumasta seisomaan nousu epävarma, mutta kun tekee, niin takajalat eivät liiku. Tähän vahvistusta. Meinaa mennä istumaan takaisin, jos ei palkka tule nopeasti (istuu tuomalla takajalkoja eteenpäin). Istuminen seisomisesta on vaikea, joten käsiapu mukana varmistamassa, että neiti menee taaksepäin, eikä pompauta itseään eteenpäin, kuten herkästi tekee.

Tänään on tehty kaksi kertaa kaukoja. Aamulla seiso-maahan sekä seiso-istu -vaihdoksia. Kumpiakin omissa sarjoissaan. Tänään ensimmäistä kertaa epävarmuutta tuossa seiso-istu -vaihdoksessa. Rupesin miettimään, että ehkä itse harppasin liian ison askeleen apujen vähentämisessä + palkkauksen viiveessä. Taottava itselle päähän, että malttaa mielensä :P Seiso-maahan -vaihdoksissa tarjosi jostain syystä istumista. En tiedä mitä tein eritavalla, mutta jotenkin Niji keksi istumisen. Onneksi tätä tapahtui vain pari kertaa, mutta meinaamisia vielä sen jälkeen pariin otteeseen.

Päivällä tein vielä kaikki liikkeet taas omissa sarjoissaan: istu-maahan, seiso-maahan, seiso-istu. Istu-maahan -vaihdokset ok, suht ripeitä vieläpä :D Seiso-maahan -vaihdoksissa pienet pomppaukset takajaloilla, muuten ok. Seiso-istu aluksi hankala. Niji oli epävarma nousuista + ylös-käskyllä nousi ensin, sitten istahti takaisin. Rupesin palkkaamaan hieman rivakampaa, niin ongelma kaikkosi. Myös tylsä vapautus tuntui tepsivän. Palkka tuli näistä vaihdoksista minulta: Nakkasin napun Nijin taakse -> tehosti istumista taaksepäin.

Kuten varmasti jokainen hoksasi, niin vaihdoin ulkoasun blogiin :) Uusi ilme näin kevään kunniaksi :P