Tulihan sitä rannalle lähdettyä kun aurinkokin paistoi niin lämpimästi :) Syvännurkaksi kutsuttu uittopaikkamme oli siis määränpäänä. Matkaa sinne on n. 1km. Tämä oli myös Nijin ensimmäinen kosketus hihnalenkkeilyyn sekä beach-tunnelmaan.

Matka taittui rattoisasti. Koska aurinko paistoi niin kovaa, kannoin Nijia aina välillä kun tuntui läkähtyvän. Sylissä viihdyttiin aina hetken aikaa ja sitten alkoi kova rimpuilu, koska neiti tahtoi alas. Rauhoittumisen jälkeen tyttö pääsi taas talsimaan hihnan päähän. Hihnassa tyttö veti jonkin verran ja alussa se intoutui leikkimään Nepon pöksykarvoilla taas vaihteeksi. Myös paikka kävellessä oli hieman epäselvä: Ollako edessä, takana, vasemmalla sivulla tai sitten oikealla sivulla? :D Reuna-käskyä koitan neidille hahmottaa päähän kun tuntui niin kovasti intoutuvan kävelemään keskellä tietä... Nepo taas kulki tyynen rauhallisesti kuten aina ennenkin nostellen koipea aina silloin tällöin.

Rannalle päästiin melko nopeaan. Nepo riensi heti irtipäästyään juomaan vettä järvestä. Niji juoksi salamana isoveikan perään ja huomaamattaan neiti olikin vedessä. Meinasi pohja loppua alta ja sen jälkeen Niji ei juuri syvälle mennyt. Pysyi siinä, missä vesi ylsi korkeintaan vatsan rajamaille. Pidemmälle ei uskaltautunut kuin ehkä vahingossa.

Nepo juoksenteli onnellisena kepin perään järveen Niji kintereillä. Nappula oli melko helppo karistaa kannoilta, kun Nepo-poika päätti lähteä uida porskuttamaan kepin perään. Niji jäi vaan rannalle katselemaan ja oli salamana valmiina syöksymään Nepon pöksyihin uudestaan kiinni.

Koirilla oli aivan mielettömän hauskaa. Tai siltä se ainakin näytti ;) Nepo sai kaahailla mielinmäärin ja Niji sai tarrata isonveikan pöksyihin. Nepolle tosin olisi riittänyt rantalenkki kepin kanssa. Kakara alkoi välillä käymään hermoille ;D

Kuviakin reissusta näpsin, mutta arvatkaas kenen kone juntturoi, eikä anna siirtää kuvia pois kännykästä... *huokaus*

Mää saan muuten kannettavan ;D *tuulettaa*