Tänään käytiin tuossa läheisen koulun kentällä Säteen kanssa reenaamassa hieman :) Niji oli vain mukana. Nepolle tein kakereeniä ja seuraamista ennen kentälle pyrähtämistä. Hienosti herra ne suorittaa ilman painetta, joten pikkuhiljaa eteenpäin. Ruutureenit jäi, koska keli oli mitä oli Kuhmossakin...

Nijin kanssa keskityttiin jääviin liikkeisiin, jotka meinaa mennä edelleen hieman sekaisin. Viimeksi Niji teki maahanmenoja seisahtumisen sijaan, tänään se teki seisahtumista maahanmenon sijaan... Eiköhän se tästä, kun reenataan :) Seisahtumisessa Niji ottaa pari hassua askelta, mutta tavoitteena on välitön pysähtyminen käskyn tultua, joten palattiin hieman reeneissä taakse päin. Eli käskyn kanssa välittömästi käsi koiran nenän eteen ja palkka siitä. Takapalkalla ei ollut minkäänlaista merkitystä, mutta käden nokan eteen töksäyttämisellä oli. Myös pallon lentäminen palkaksi auttoi suuresti.

Maahanmenoja otin aluksi liikkeestä, mutta sitten siirryttiin keskittymään nopeaan maahanmenoon paikallaan, joka alkoi sujua kivasti. Sitten peruuttelin ja käskytin maahan pitkän aikaa. Välillä hiipii, välillä pysähtyy ja menee suoraan maahan. Vahvistin jälkimmäisiä, jotka alkoivat nopeutua mukavasti. Niji ei mikään järjettömän hidas ole, mutta se pystyy kyllä tekemään nopeamminkin. Lisää tätä. Sitten vasta liikkeenä. Eiköhän me ennen kisoja ehditä ;)

Seuraaminen sujui kivasti ja kun mukana oli pallo toista kertaa palkkana, niin johan nousi neidin motivaatiokin :) Käännöksissä kiinnitin huomiota oikealle käännyttäessä, koska Niji irtoaa niissä liikaa. Nyppäsin koiran hihnalla mukaan ja käännökset alkoivatkin parantua parin kerran jälkeen. Myös pallo lensi palkaksi kun käännös oli hyvä. Seuraaminen sujuu jo niin hyvin, että olen ruennut harkitsemaan BH-koetta ensi kesälle...

Eiköhän tämä tästä lähde suttaantumaan vielä :D Tällä hetkellä jäävät ovat ne ongelmallisimmat. Luoksetulo on alkanut sujua! :D Sitä ollaan pitkin viikkoja reenattu ja homma alkaa olla selvä neidille ;)