Tässä lähipäivinä on tullut tokon merkeissä lähinnä hömpöteltyä tiettyjen liikkeiden parissa sekä Nepon että Nijin kanssa.

Seuraamista ja jääviä (etenkin maahanmenon nopeutta huomioitu) harjoiteltiin eilen Nijin kanssa jeejetellen kumisualla ;D On se hyvä, että pienelle belgille kelpaa mikä vain palkaksi. Suka osoittautui oikeastaan aika oivaksi palkaksi, koska se pomppi miten sattuu ja Niji vain innostui.

Kaukoissa tarkoitus saada maahanmenosta nopea ja sitä se onkin ollut viime päivinä! :) Katsotaan, miten sitten kokeissa menee. Ainakin alku vaikuttaa äärimmäisen lupaavalta ;)

Luoksarin pysähdyksiä teen pihalla milloin missäkin (ja ovat äärimmäisen hienoja!!). Niji rallattelee pitkin pihaa ja välillä kutsun sen luokse. Neiti tulee aina sata lasissa kohti ja reagoi käsimerkkiin salamana - kaiken huipuksi tämä on neidistä aivan superkiva leikki! Mitään erityistä palkkaakaan hommaan ei tarvita. Pelkkä juoksemisen jatkaminen riittää :)

Kertasin noutoa tänään ja estehyppyä useampaan otteeseen (nopea istuminen tavoitteena). Otin hyppyä myös kapulahäiriön kera. Kerran neiti pinkaisi kapulaa kohden, mutta kiellosta ei ottanut sitä kuitenkaan. Ehkäpä tämä tästä siis :)

Nes on hömpötellyt seuraamisen, kaukojen ja noutojen kanssa. Herrassa on pikkuisen intoa ;D Mukava touhuta sen loputtoman innon kanssa ;)