Koska aamulla ennen linja-autoon selviämistä tapahtui kaikennäköistä -en muistanut varata kyyti rahaa, joten sitä sitten kalastelin ties mistä- niin jälki jäi Nijin kanssa aamun ohjelmistosta pois. Ihan hyvä vaan, sillä kiire meinasi tulla ;D

Olen siis työharjoittelussa Kainuun eläintarvike-liikkeessä. Mukava työpaikka ja tulihan sitä osteltua jotain pientä koiruuksillekin. Niji vietti päivänsä muiden touhujen pyörteessä ja Nepo oleskeli häkissä. Sitä kun eivät muut voi hirmuisesti vapaana pitää. Ensinnäkin poika tykkää kovasti syödä kaiken mitä näkee eikä sitä oikeastaan muut kuin minä voi komentaa. Häkissä Nepo tapansa mukaan ei pysy hetkeäkään paikoillaan... Reppana. Pitää varmaan siirtää se jonnekin sisätiloihin, vaikkapa aittaan, missä se voi sentään edes rauhoittua.

Niji ja Hippi leikkivät päivällä nallen kanssa. Siskot olivat räpsineet kuvasia kaksikon touhuiluista, joten toivottavasti saan ne pian koneelle :)

Illalla lähdin melkein heti Nijin kanssa rannalle taas seikkailemaan ihan kaksistaan. Niji haki jopa keppiä vedestä ihan pienen matkan päästä ;D Tästä neidistä on tulossa pikkuhiljaa keppihullu veikkansa tapaan x) Rannalla neiti osasi ottaa rennosti. Ihan hämmästyttää, kun Nepo ei voi pysyä hetkeäkään paikoillaan. Hieman erilaista olla rannalla, kun joutuu itsekin liikkumaan, jotta koira liikkuu...

Seuraavaksi olikin sitten Nepon vuoro päästä lenkille. Käytiin sauvakävelemässä 6km ja pojalle tuli jopa kuuma urakan aikana. Minä olin ensimmäistä kertaa viuhtomassa keppien kanssa ilman suksia. Ihan hauskaahan tuo oli. Erilaista kuin kävellä normaalisti. Oli todellakin kuntoilunmeininkiä mukana :) Käytiin koulun rannalla istumassa laiturinnokalla ja lähdettiin takaisin. Huomenna toivon mukaan uudestaan.

Nyt nukkumaan. Huomenna aikainen nousu ja kello on jo ties mitä!