Nyt on sitten avoin debytoitu epävirallisesti. Saatiin vähän näkymää tasostamme ja se näyttää äärimmäisen hyvältä :) Eipä voi olla juuri muuta kuin supertyytyväinen Nijin tekemiseen kehässä. Nyt kun vielä osaisin itse pitää saman mielentilan jatkossakin, niin perfecto! ;) Oli oma henkinen valmistautuminen tuottanut tulosta, sillä en ollut mitenkään erityisen tavoitetoivoinen, vaan mentiin oikeasti pitämään hauskaa. Toivoin vain, että vaikeat liikkeet sujuisivat ja niinhän ne sujuivatkin :)

Tuomarina Hanna Partanen ja luokassa kisasi meidän lisäksi yksi koirakko.

Paikalla olo 10
Ei mitään ihmeellistä. Taattua Niji-laatua eli rauhallinen ja varma.

1720253.jpgSeuraaminen 10
Osasin itse jopa kääntyä suhteellisen kivuttomasti (täyskäännöksessä vielä omassa askelluksessa paljon parannettavaa. Sekoan askelissa helposti.). Nijin osalta ei mitään valittamista. Äärimmäisen hienoa ja iloista seuraamista. (Kuvassa on aika keskittynyt ilme meikäläisellä, kun just on ollut täyskäännös xD )

Liikkeestä maahan 10
Näytti omaan silmään menevän suht nopeasti maahan, joten naksureenit ovat tuottaneet selvästi tulosta.

Luoksetulo 8,5
Tässä ei ollut mitään muuta vikaa kuin se, että annoin käsimerkin liian myöhään... Niji pysähtyi hyvin, mutta kaukana merkistä. Muuten hyvä :)

Liikkeestä seisominen 10
Taattua Niji-laatua jälleen ;) Pysähtyi just eikä melkein.

Noutaminen 10!
Jes! Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen  Todella innokas ja nopea nouto. Ainoa miinus se, että pyöritti kapulaa maassa, kun syöksyi sen luokse.

Kaukot 10
Niji ei ottanut ollenkaan häiriötä liikkurista ja seurasi hyvin minua, joten vaihdot onnistuivat nappiin. Hieman olin itse vinossa koiraa nähden, joten Niji oli vinossa palatessani koiran luokse. Eli jatkossa pitää muistaa korjata oma linja koiraan.

Estehyppy 8
Liike meni täydellisesti, mutta Niji lähti omatoimisesti liikenteeseen liikkurin "käsky"-käskystä 

1720254.jpg
Kokonaisvaikutus 10
Yhteistyötä kehuttiin kovasti ja ensimmäistä kertaa tunsin, että hommat menivät todellakin nappiin. Sain pidettyä Nijillä sopivan vireen koko kokeen läpi. Hieman meinasi mennä yli hommat noudon aikana ja se näkyi mm. kapulalle syöksymisenä sekä muutenkin hömppäilynä (kävi moikkaamassa liikkurin ja tuomariakin).

Yhteispisteet 191,5 ja sijoitus 1!

Palkinnoksi saatiin rouhetikkuja, vuoden 2008 kalenteri sekä Valensin active -ruokaa (juuri sitä merkkiä, mitä noille syötänkin) ;)

Kuhmon möllitokon päivämääränkin kuulin, mutten muista sitä tähän hätään... Joku kahdeskymmenespäivä se kuitenkin oli :) Sinne mennään ehdottomasti kokeilemaan uudemman kerran. Virallisia katsellaan elokuun alkuun. Jospa virallisissa jatkuu tämä sama meininki. Ohjaajalle vaan harjoiteltavaa sekä vaihtelevia treenejä. Pitää ottaa vaihtelun vuoksi todellakin ne voittajan liikkeet syyninkiin. Alkaa olla muuten todella yksitoikkoisia treenejä ;)