Kotisivut ovat taas maisemissa. Tosin vielä pahasti keskeneräisinä, mutta ovatpahan siellä nyt kuitenkin. Nijille jaksoin vaihtaa uudet kuvat ja tuloksia päivitellä. Tekstit pitäisi käydä läpi ja samalla lisätä uusia kuvia ympäri sivustoa. Elvytellään nyt sivut pikkuhiljaa henkiin.

Aamulla ehditiin käydä tuossa parkkiksella taas jotain vähän tekemässä (seuraamista), kun treenit oli sovittu jonnekin huitsin nevadaan. Minulle kuitenkin soiteltiin tuossa vähän ennen puolta päivää, että paikka oli sittenkin siirretty kentälle. Äkkiäkös sitä pyörällä paikalle sutkastiin :) Nijillä tosin oli menohaJuja alkumatkan, mutta onneksi homma lopulta selvisi neidille, ettei pyörän eteen kannata eksyä ajatuksissaan.

Kentällä tehtiin p-olo yhteisesti, joka meni hienosti! Kerran nuuskaisi maata, josta huomautin piilosta, mutta muuten todella kiva ja skarppi (pystyin seuraamaan koiraa aidan raosta). Aikaa meni jotain nelisen minuuttia, kun piilossa kökittiin.

Omalla vuorolla tehtiin pitkää seuraamista, jossa askelvaihdoksia sivuille ja sitten vielä juoksua. Tosi kivasti meni :) Kaivattua potkua on tullut aivan valtavasti! Tehtiin pari kertaa jäävät liikkeet (seiso ja maahan) sekä luoksari ensin pysäytyksellä, sitten läpi. Tähän jos johonkin liikkeeseen on tullut aivan järkyttävästi voimaa. Koira tuijottaa kyyryssä käskyn saadakseen ja pinkaisee liikenteeseen hiekka pöllyten keskittyen touhuun kympillä. Ja pysäytys on näpsäkkä, vaikka vauhtia kertyykin. Pysäytyksessä pidin viiveen ennen palkkausta. Hienosti seisoi keskittyneenä :) Tähän jos johonkin olen aivan järkyttävän tyytyväinen.

Ilta onkin mennyt rattoisasti koneella :D Pitäisi vissiin hankkia elämä...