Viikko on ollut niin täynnä etten ole oikein saanut itseäni ajettua koneelle. Ja jos olen saanut, niin en ole jaksanut kirjoittaa mitään... Tsekannut vain tärkeimmät sivut. Nytpä siis jotain pientä tältä viikolta.

Tiistaina Niji kävi hakemassa toiset rokotuksensa. Rabieksen pentu käy hakemassa myöhemmin. Eläinlääkärissä en itse ollut mukana vaan äiti kävi pennelin sinne kiikuttamassa. Eläinlääkäri kehui pentua reippaaksi ja rauhalliseksi. Oli antanut nätisti tutkia itsensä ilman minkäänlaisia ongelmia. Mahaihottumankin lääkäri oli hoksannut ja neuvoi puhdistamaan sitä laimennetulla petadinelle (en muista millään kuinka nimi kirjoitetaan xD). Itse ihmettelin sitä maanantai-iltana. Ihmettelin, että mistäköhän se mahtoi johtua ja eläinlääkärin mukaan uiminen aiheuttaa joskus ihottumaa. Siinäpä siis syy. Eli ei vakavaa.

Keskiviikkona kävin itse pitämässä luennon aiheesta naksutin Kuhmon koiraharrastajille. Paikalla oli joku kymmenkunta ihmistä ja luento sujui hyvin. Itse ensin jännitin, mutta homma alkoi sujua kuin luonnostaan heti alusta lähtien. Ensin piti vain itseä skarpata.

Torstaina kävin moikkaamassa suloista berninpentua Nijin kanssa. Hugo ja Niji leikkivät pitkin pihamaata keskenään. Melko tasaväkisiä pennut olivat. Hugo-pojalla oli ikää muistaakseni 10 viikkoa. Ehkäpä penneliä päästään moikkaamaan uudemmankin kerran :)

Loppuviikko meni vain ollessa. Vieraita on jonkin verran käynyt eikä Niji ole ketään kummastellut. Jokainen on otettu avosylin vastaan ehkä pienten ilopissojen kera. Kaikki pitää päästä ehdottomasti pusuttelemaan vaikka kuinka jänskättäisi :D Tänään saatiin treeniseuraa "naapurista". Anne kera koiruuksien kävi ottamassa kanssamme hakua sekä jäljet. Nelli-parsoni moikkasi Nijia, joka olisi mielellään leikkinyt terrierin kanssa enemmänkin. Kävivätpä neidit yhdessä katsomassa lampaitakin. Nellin hieman pöhistessä lampaille kuitenkin säilyttäen uteliaisuutensa Niji istuskeli tuumailemassa tilannetta Nellin takana :) Tilanteesta olisi pitänyt saada kuva ;D

Ensiviikolle olisi tiedossa mahdollisesti tottistreenit sekä agilityakin jos vain saan kyydin itselleni ja koirille kaupungille torstaina... Mukavahan se olisi päästä häiriöön treenaamaan.