Jälleen piipahdetiin möllikisoissa neidin kanssa :) Viralliset odottaakin sitten parin viikon päästä (mikäli muistan laittaa ilmot postiin alkuviikosta!!) ;)

Tällä kertaa kamera jäi kotiin, joten kuvamateriaalia ei ole :P Ei päästy tällä kertaa yhtä hyvään fiilikseen kuin viime mölleissä. "Kotikentällä" on vaikea kisata ilman pienoista jännitystä :D Ja luonnollisesti edellisen kokeen sujuminen luo painetta seuraavaan, vaikka vain mölleistä onkin kyse ja yrittää saada ajatukset silloiseen kisahetkeen ilman mitään muuta tavoitetta kuin fiiliksen saaminen.

Niji oli minun pienestä jännityksestä sekä tuskallisen kuumasta säästä huolimatta mukana hommassa, vaikkakin meinasi nuuskutella maata (rauhoitteli) liikkeiden välillä ja pienoista lahnailua oli muutamat liikkeet, vaikka teknisesti hyvin menivätkin. Mutta joka tapauksessa koira teki mitä pitikin ja ihan kivasti vieläpä :) Jännä, että se on noudosta saanut itselleen sellaisen "pontta-antavan" liikkeen, vaikka vielä kuukausi sitten inhosi koko kapulaa :D

Pistesaldo oli seuraavanlainen:

Paikallaolo 10
Seuraaminen 10

Niji seurasi normaalia "huonommin". Ei ollut niin skarppi kuin normaalisti, mutta toimi kuitenkin teknisesti hyvin.
Liikkeestä maahan 10
Luoksetulo 9

En nyt muista kumpi saisi olla tuomarin mielestä nopeampi, pysähtyminen vai sen jälkeinen luoksetulo, kun omasta mielestä kumpainenkin oli hitaita (pysähdyksessä tosin jarrutti heti merkistä niin, että hiekka pöllysi, joten periaatteessa siinä vähemmän ongelmaa).
Liikkeestä seisominen 10
Nouto 9

Saisi palauttaa nopeammin (ravasi).
Kauko 10
Estehyppy 0

Meidän eka nolla ihan typerästä jutusta :D Niji katseli nimittäin kehän laidalle jätettyä kapulaa ja lähti hypyn jälkeen kapulalle päin ja vaati istumiseen kaksi käskyä (toisella pysähtyi, toisella istui). Koska koira oli tooodella vinossa hyppyä nähden, annoin reilun vartaloavun + käskyn paluuseen. Hyppäsikin sitten esteen yli tullen suoraan sivulle (ei siis eteenistumista).
Kokonaisvaikutus 10

Pisteitä kertyi nollasta huolimatta 175 ja se riitti ensimmäiseen sijaan :)

Kun kerta liikkeet sujuu, niin painopiste ennen kisoja on fiiliksessä (etenkin ohjaajalla..) sekä innon säilymisessä. Paljon lyhyitä reenejä ensiviikoksi ja sitten koeviikon alussa kisamainen reeni ja parina päivänä minitokotusta. Kisapaikalla koira autossa ja välillä pientä revittelyä + kontaktijuttuja, kuten tavallista :)

Nyt jälkeä tallaamaan. Sepostan jossain vaiheessa viikon jälkikuulumiset ;D