Tämä blogin kirjoittelu tahtoo tässä kiireessä aina jäädä... Olen muutenkin siirtänyt treenit ihan vihkon puolelle, koska aika ei yksinkertaisesti tahdo riittää koneelle kipaisemiseen :P Ja vihkoon saa suht näppärästi juttua laitettua :)

Mutta, perjantaina tein molemmille treeniä seuraamisen kanssa. Ei mitään erikoista. Häiriönä pyöri toinen koira. Niji kestää hienosti kovankin häiriön, samoin kuin Nepo :) Tein Nijille vielä jääviä, jotka sujui hyvin. Nyt vain pitää saada yksi kunnon häiriötreeni ensiviikolle seuraamisen kanssa. Jospa saataisiin koiraharrastajia Kuhmon alueelta sen verran liikenteeseen, että saataisiin yhteistreenit pystyyn ;)

Lauantaina leikin Nijin kanssa kapulalla ja hyvin neiti haki. Pitää vaan vielä muistaa pitää homma erittäin vähäisenä, jotta into säilyy. Eteenpalautusta harjoiteltiin leikin yhteydessä ja meni tosi hyvin ;) Samalla tein myös seuraamista sekä liikkeestä seisomista. Seuraamisessa askeleita vasempaan ja oikeaan ollaan otettu jonkin verran koko tämän lukulomailun aikana ruokakupilla ja ilman. Sujuu suht näppärästi :)

Tänään kertasin Nijille estehyppyä. Aluksi meni hienosti, kunnes neiti keksi, että esteen takana voi mennä maahan tai istumaan!! 0.0' Kävin nostamassa neidin pari kertaa ylös seisomaan ja lopulta liike sujui taas ihan normaalisti. Myös hyppäämään lähtiessä oli jotain ihmeellistä epävarmuutta. Pitää ottaa vielä jossain vaiheessa uusiksi myös tätä, jotta ei jää kummittelemaan kummallekaan nuo virheet :P

Tällaista tällä kertaa. Täällä on aivan upea ilma ja ollaankin jo ehditty käydä jäällä juoksentelemassa. Tosin lunta on jään päällä ihan kiitettävästi, joten mitään jäälenkkiä ei lähdetty tekemään. Itse upposi hankeen polvia myöten, joten riitti kyllä siinä rannassa olo :D Nepolla ja Nijillä sen sijaan oli hurjan hauskaa. Nepolla vähän liiankin hauskaa, kun kaikki porukoiden porkkikset (yhteensä kolme) ovat juoksussa... Siispä tiuskintaa kuului vähän turhan paljon. Onneksi kuitenkin umpihangessa juokseminen vei herran pahimmat mehut pois. Niji kun pääsi puolet nopeampaa hangen pinnalla ;D