Nepo oli eilisen eli lauantain hieman möks pennusta, mutta tänään on ollut jo Nijia kohtaan paljon rennompi. Nepo-herra antaa pennun vähän edes hipelöidä kallisarvoista häntäänsä ;D Niji kun tykkäisi kovasti sillä leikkiä ;) Vaikka kyllä hammas vilahtaa ja murina kuuluu aina välillä, mutta pentu on ottanut opikseen. Eilen Niji sai kahdesti Nepolta hammasta ja osaa nyt aika tehokkaasti varoa suututtamasta isompiaan, vaikka mieli välillä ihan selvästi tekeekin ;D

Yöt ovat sujuneet ongelmitta. Viimeyönä Niji ei ollut tehnyt ainuttakaan lätäkköä ja heti herättyäni kaappasin pennun kainaloon ja pihalle, joten tyttönen ei ehtinyt sisällä edes harkita pissaamista. Aamulla sisälle tullessa Niji ei sitten tullutkaan luokseni kutsusta vaan lähti viiden metrin päähän tarpeilleen ihan oma-aloitteisesti. Eli siis vain pissoja on sisälle eksynyt ja niitäkin melko vähän! :D Niji taitaa olla vähän luonnostaan siisti, joten asiat toimitetaan mieluusti ulos.

Nepon tassut ovat edelleen herkät aukeamaan, mutta kävimme silti hieman pyöräilemässä, jotta poika saisi jotain tekemistä. Meidän oli tarkoitus lähteä metsälenkille tänään, mutta se peruuntui. Ehkäpä joku toinen kerta sitten :) Jospa sitten kun Nepon tassut ovat vähän paremmat, niin pojan on helpompi revitellä metsässä. Pyörälenkistä nuo eivät pahemmin auenneet, onneksi.