Paikka: Ampumaradan ympäristö Sää: Aurinkoinen Häiriöt: Muita tokoilevia koiria

Jälki

Alusta: Multapelto Pituus: n. 50-70m Muuta: Suora, alussa viidellä ensimmäisellä askeleella napuja, sitten n. 10 askeleen ryppäissä joko ilman tai napujen kanssa

Aivan uskomatonta, miten nälkäpakkojäljestys tuottikin tulosta! :D
Nepo jäljesti todella rauhallisesti ja tarkasti myös naputtomat alueet hienosti. Tietenkin napullisilla alueilla ote oli paljon parempi kuin tyhjillä. Mutta ei kyllä mitään valittamista tällä kertaa :) Alussa meinasi lähteä vauhdilla, mutta stoppasin pojan heti alkuunsa. Parissa kohtaa sivutuuli meinasi viedä poikaa pois jäljeltä, mutta vähän rykäistyäni, koira tarkensi otettaan ja etsi oikean jäljen tehokkaasti.
Hieno homma!

Toko

Paikka: Ampumarata

Seuraaminen: Sivulletuloa olen ottanut taaemmas ja homma näyttää nyt sujuvan hienosti. Nepo ei seuraa läheskään niin edessä mitä ennen. Toki ympäristön painostuksessa Nepo tiivistää seuraamista, mutta ei häiritsevästi. Seuruupätkiä otin vaihtelevasti. Pääpaino perusasennoissa.

Paikallaolo: Vieraan koiran vieressä. Paikallaolo on parantunut Nepolla huomattavasti ja poika kesti ympäristön koirat erinomaisesti! :)

Nepossa on tapahtunut aivan uskomattomia muutoksia tässä muutamien kuukausien sisällä. Poika on alkanut keskittyä ja unohtaa ympäröivät koirat lähes kokonaan. Tänäänkin meidän ryhmässä oli Nepolle vieraampia koiria, eikä ongelmaa ollut lainkaan.