Tämä viikonloppu vietetään Ylivieskassa isovanhempieni luona kera kahden mustan "lapsenlapsen" ;D Vaikken taikauskoinen olekaan, niin sattuipas tänään niin huvittavasti, että kaverini veljen auto päätti simahtaa ajeltuamme noin kilometrin verran kämpiltämme... Kun auttava käsi saapui paikalle varmaan jonkun pulentunnin kuluttua, niin auto päätti sittenkin käynnistyä x) Noo, pääasia, että päästiin jatkamaan matkaa! Samalla ehti sopivasti turista Nijin kasvattajan kanssa ;)

Niji ei pääse täällä viilettämään pitkin huoneistoja, vaan viettää aikaansa makuuhuoneessa, jossa nukun. Nepo taas saa olla pihamaalla kököttämässä ja puuhailemassa omiaan. Nijille tekee hyvää olla vähän eristettynä tuolla ja hetken huudon jälkeen se aina hiljenee nukkumaan tai leikkimään leluillaan. Tänä viikonloppuna ajattelin sille jälkiä sutkasta päivittäin, mikäli takapihan nurmikko riittää ;D

Nepon tassuhaavoista en ole tainnut muistaakaan kirjoittaa *raaputtaa päätään*. No, ne ovat jo parantuneet, joten niistä ei vaivaa ole ollut :) Hyvä niin. Mutta joo, minä lähden tokoilemaan tuon hienon herran kanssa :)

Ai niin! Lisäsin kävijälaskurin tänne blogiin ;)