Yskiminen jäi onneksi noilla torstaiaamun jälkeen pois kuvioista... Joudutaan kuitenkin heittämään viikonlopulta möllitoko sekä mätsäri pois, kun en muita halua mahdolliseen tautiin tartuttaa. Odotetaan vielä toinen viikko ilman köhimistä, niin sitten ok.

Molemmat on aivan täynnä virtaa, kun viikonloppuna jätettiin kaikki lenkit pois, jotta lepäävät kunnolla. Niji touhuaa sisällä ja terrorisoi milloin mitäkin. Nepo taas on sisällä rauhallinen, mutta kun pääsee ulos, niin voi elämä! O.O Hihnan päässä on sellainen röhkivä musta kiituri, joka tarkistaa jokikisen puskan hajuista ja nostaa koipea kuin mikäkin maailman omistaja... Että silleen :P Metsään tuo pitäisi päästää purkautumaan, mutten vielä uskalla kamalia lenkkejä noiden kanssa tehdä. Ensin palataan normaaliin lenkkirytmiin ja sitten metsään :) Keskiviikkona voisi ajatella metsään lähtemistä herran kanssa :)

Ja sivuista: En edelleenkään saa niitä päivitettyä >:( Jokin mättää palvelimella. Koitan parhaani mukaan selvittää onkelmaa.. Ärsyttää...