Sää: Pimeä
Paikka: Parkkipaikka
Häiriöt: Pari lenkillä olevaa koiraa (n. 50 metrin päässä meistä)

Paikallaolo: Nepo oli yllättävän rauhallinen ottaen huomioon sen, että näimme juuri ennen treenejä naapurin koiruudet, joita Nepo ei tunne. Pysyi nätisti paikoillaan, mutta en sitten ottanut kovin pitkää paikallaoloa. Kaksi kertaa n. 2 metrin matkalla ja aikaa sellaiset 20 sekuntia ja toiseen 1 minuutti. Ihan ok, Nepo vain äänteli hirmuisesti... Vinkumisesta alkaa kertyä pian ongelma, jos ei päästä sitä jotenkin lieventämään.

Kaukokäskyt: Ihan ok, yllättävän hyvin siihen nähden, että ollaan otettu näitä viimeksi ties kuinka kauan sitten pihalla... Vähän se koitti pomppia maasta istumaan noustessa eteenpäin, joten siihen pitää muistaa ensi kerralla paremmin puuttua.

Ruutu: Ihan kivasti, nyt vain paljon enemmän vauhtia kuin viime kerralla ja maahanmenot venyivät pitkiksi, vaikka olivatkin Nepon maahanmenoiksi yllättävän sutjakkaita. Ruutuja otin n. 7 kipaletta.

Itse olin tänään vähän "löysä" koiralle, joten ei ihan sitä tarkkuutta ollut treeneissä. Nepolla tosiaan ääntely vähän turhan voimakkaana mukana... Ei kiva.