Tein tänään pienimuotoiset tokotreenit kumpaisenkin kanssa sisällä. Ei mitään kovin suurta, mutta toivottavasti eteenpäinvievää, koska ainakin itselleni jäi hyvä fiilis :)

Nepon kanssa keskityttiin seisahtumiseen sekä paikan pitämiseen seuraamisissa. Seisahtumiset aluksi huonoja, mutta onneksi vain muutaman jälkeen tassut napsahtivat melko rivakkaan paikoilleen käskyn jälkeen. Seuraamisissa tein peruutteluja ja käytin hyödyksi seiniä eräänlaisena häiriönä kulkemalla niitä päin ja pysähtymällä seinän eteen. Nämä treenit ovat auttaneet paljon perusasennon kanssa, jolloin Nepolla on tapana seuraamisen pysähtyessä hivuttautua eteenpäin.

Nijin kanssa tehtiin luoksetuloja. Lähinnä huomio eteentulosta sivulletulossa. Saisi olla rivakampi + pomppu on mukana silloin tällöin eli vielä on pientä viilausta tämän kanssa tehtävä. Muuten liike ok. Tein myös seuraamisia samaan tyyliin kuin Nepon kanssa. Ollaan aikaisemminkin tehty, jolloin Niji on hieman väistänyt seinää, mutta nyt ei ollenkaan. Seuraaminen oli muutenkin kivannäköistä.

Lopuksi peuhattiin yhdessä :)