Tiistaipäivät on kyllä yhtä juhlaa, sillä vietän silloin vapaapäivää :D Tänäänkin päästiin metsikköön samoilemaan valoisan aikaan. Kuviakin tuli taas räpsittyä. Ei hirmuisen onnistuneita, mutta ei sen väliä :) Satuttiin törmäämään Marjoon sekä Elmo-russeliin ja Sampo-sakemanniin heti alkulenkistä, joten neiti pääsi leikkimään poikien kanssa. Tai oikeastaan Sampo ja Niji siellä näytti suurimmaksi osaksi revittelevän. Sampo vain taisi olla vähän hitaamman puoleinen Nijin juttuihin ;) Lähdin sitten kera Ännien kohti metsää, joten pitkään ei Nijin lystiä riittänyt kun joutui kavereista eroon. 

Nepo ja Niji revittelivät alkulenkistä pitkän tovin kun minä kokeilin kikkailla lainakameran kanssa. Aivan järjettömän kaunista kyllä oli. Ihanan huurteista. Tuntui kuin olisi satumetsässä kävellyt ;D Muistin Nijin anturat vasta metsässä, mutta eipä niissä mitään näkynyt. Tervehtyneet siis ovat :)

Metsäilyn jälkeen ei sitten oikeastaan muuta tehtykään. Itse innostuin taas väkertämään kotisivujen kanssa ja kas kummaa: uusi ulkoasu tupsahti. En ymmärrä, miksi minulle käy aina näin! Ensin teen hätäpäissäni jonkun ok-version ja sitten viikko pari sen jälkeen tupsahtaa mieleen joku parempi versio. Noh, onneksi ne ovat yleensä olleet käytössä pidemmän aikaa ;) Jospa siis tämäkin.

Huomenna lähden illalla koulun jälkeen Ylivieskaan piipahtamaan, joten koiruuksia odottaa tylsä ilta. Torstaina lupauduin lähtemään kylään naapuriin, joten siellä meneekin sitten se ilta ;D Koulua minulla ei onneksi ole torstaina käsittääkseni ollenkaan. Pitää vielä tarkistaa :'D Perjantaina isä tuleekin sitten hakemaan eli kotia kohti lähdetään joulun viettoon! :)

1142529.jpg